Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Automaten

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Waterkoeler op waterleidingWaterkoeler voor een bedrijf in WommelgemVoor een klant van ons zijn we op zoek naar waterfonteintjes om aan te kopen, enkel voor koel water. De huidige waterfonteintjes zijn aan vervanging toe. Ze worden niet allemaal tegelijk vervangen, maar wanneer nodig. Het onderhoud ervan willen we zelf doen. Zijn de onderdelen makkelijk verkrijgbaar? Om te beginnen ontvangen we graag een offerte voor een waterfontein voor 20 -50 mensen dagelijks gebruik.
Coca-Cola automaatFrisdrankautomaat voor een bedrijf in Sint-Lievens-HoutemWij zoeken een offerte voor een frisdrankautomaat voor een tiental mensen voor dagelijks gebruik. Alle opties staan open.
KoffiemachineKoffiemachine voor taxibedrijf te LierWe zoeken een koffiemachine voor ons taxibedrijf.
Er zijn 5 medewerkers, maar zou veel gebruikt worden.
We gebruiken nu een gewone koffiezet.
KoffiemachineKoffiemachine voor wachtruimte van reisbureau te KuringenWij zijn een reisbureau en wensen een koffiemachine te plaatsen in de wachtruimte van ons kantoor, waarbij de klant verschillende types koffie kan kiezen (expresso, cappucino, gewone koffie...).
Waterkoeler of waterdispenserWaterkoeler voor een bedrijf in BrasschaatIk zou graag een huurofferte ontvangen voor een waterkoeler. Het is voor een 10-tal mensen per dag.
KoffiemachineKoffiemachine voor nieuwe bakkerij in ZelzateIk zoek een koffiemachine voor in mijn nieuwe bakkerij. Deze koffiemachine is zowel voor mijn personeel als voor mijn klanten, liefst met muntinworp. Het is mogelijk om de koffiemachine aan te sluiten op de waterleiding.
KoffiemachineKoffiemachine voor vastgoedkantoorIk zoek een koffiemachine voor een vastgoedkantoor. Er zijn 3 medewerkers en natuurlijk de klanten.
Waterkoeler met flesWaterkoeler op waterleiding voor bedrijf in AalstenaarMomenteel een waterkoeler via de waterleiding van sipwell. Dit is voor een gebruik van 5 mensen die er werken plus bezoekers tot maximaal 20 mensen. Dit is een bedrijf waar drie vennootschappen zijn gevestigd, deze gaan actief vanaf aanstaande maandag.
KoffiemachineKoffieautomaat op koffiebonen voor op kantoorWij zijn een bedrijf van 4 koffieliefhebbers en zouden graag een koffieautomaat plaatsen. Ze zou dagelijks gebruikt worden door het personeel en de klanten. En we verkiezen koffiebonen boven capsules.
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf te MechelenDit is voor in ons advocatenkantoor (18 medewerkers). Graag contact en voorstel hiervoor, huur/kopen mag beide in de offerte.
Coca-Cola automaatCoca-Cola automaat voor een bedrijf in OpglabeekWe zoeken een offerte voor het leasen, huren of aankopen van een koele drankenautomaat met geldinworp. Graag met de opties full service en zelf bijvulllen. Het zou vooral voor het eigen personeel zijn. Nu zijn we met 40, later 50.
KoffiemachineKoffiemachine voor medewerkers en bezoekersGraag ontvangen wij offertes voor een koffiemachine. Wij zijn met 3 medewerkers, maar onze bezoekers zouden er ook gebruik van mogen maken (gemiddeld een 10-tal bezoekers per dag). De machine zou in vrij gebruik zijn.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in TieltDit is voor de chauffeurs die we gratis soep of koffie aanbieden. Momenteel een askoy toestel waarmee we moeilijkheden hebben en zoeken nu een zelfbedieningsautomaat. Enkel aankoop offerte.
Coca-Cola automaatFrisdrankautomaat voor wassalon (automaat met betaalfunctie)We zoeken een automaat voor een wassalon (start maart 2018). Zelf bij te vullen, iets met betaalfunctie.
KoffiemachineKoffiemachine voor 20 personen met muntstukkenWij zoeken offertes voor een koffiemachine. Momenteel staat er nog geen, maar er zouden wel een 20-tal personen gebruik van maken. Liefst een toestel dat met muntstukken werkt.
Coca-Cola automaatCola Cola automaat of plaatselijke drankcentrale?In ons bedrijf hebben we een drankautomaat van een plaatselijke drankcentrale voor de eigen personeelsleden. We zouden nu graag deze leverancier vergelijken met een frisdrankautomaat van Coca Cola. De beslissing valt in januari.
Coca-Cola automaatFrisdrankautomaat voor een bedrijf in TurnhoutDit is voor een officecentrum. We zijn recent verhuis naar een nieuwe bouw. Momenteel 30-40 mensen maar er is nog een eerste verdieping die wordt verhuurd later waar nog eens 100 mensen kunnen zitten. We zoeken nu een offerte om beneden een automaat te plaatsen, momenteel hebben we nog geen voorkeur voor huur, aankoop of full service.
Coca-Cola automaatAanvraag Coca-Cola automaat te OpglabbeekWij zoeken offertes voor een Coca-Cola automaat, Graag huur -en aankoopoffertes voor een Coca-Cola automaat, wij gebruiken nog geen Coca-Cola automaat, hier zouden een 15tal personen gebruik van maken (gemiddeld), wij zoude deze binnen plaatsen.
Coca-Cola automaatCoca Cola automaat voor een bedrijf in DeurneDit is voor zorgcentrum een ontmoetingsruimte. Automaat met inworp. Geen voorkeur voor huur of aankoop. Eventueel wensen we de automaat zelf aan te vullen.
Coca-Cola automaatFrisdrankautomaat voor een bedrijf in RonseVooral intern gebruik. Automaat met gewone muntinworp. Automaat binnen te plaatsen. Graag een offerte voor de verschillende opties.

Meer voorbeelden