Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Automaten

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
KoffiemachineKoffiemachine voor brandweerGraag huur -en aankoopoffertes voor een koffiemachine, wij gebruiken reeds een koffiemachine en wensen prijzen te vergelijken, hier zouden een 15tal personen (gemiddeld) gebruik van maken, graag ontvangen wij offertes voor een toestel voor vrij gebruik.
Coca-Cola automaatAanvraag Coca-Cola automaat te DrongenWij wensen offertes te ontvangen voor een Coca-Cola automaat, graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes, wij gebruiken momenteel nog geen Coca-Cola automaat, hier zouden gemiddeld een 40tal personen gebruik van maken, wij wensen deze binnen te plaatsen. 40tal per gn nu
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf te DeinzeVoor in onze horecazaak willen we een toestel. Zaak die ik overneem, huidige is van OKE koffie(Saeco), toestel via waterleiding.
KoffiemachineKoffiemachine te AntwerpenIk wil een koffiemachine voor in een garage. Deze wil ik hier plaatsen voor de klanten. Het zal dagelijks gebruikt worden door ongeveer 10 tot 20 personen.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in MaasmechelenWe zoeken een koffiemachine voor intern gebruik. Vier mensen dagelijks gebruik. Liefst koffiebonnen. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in BrechtDit is voor een kapsalon. Momenteel heb ik een koffieautomaat van fontein maar ik zoek nu een prijsvergelijking met andere leveranciers. Waterreservoir zal nodig zijn
Coca-Cola automaatCoca-Cola automaat te Kessel-LoDe automaat komt terecht in een dansschool. Ik heb op dit moment een automaat, maar die maakt super veel lawaai dus ik zou deze willen vervangen. Zowel prijsofferte voor huur of aankoop.
Warme dranken automaatWarme drankenautomaat voor een bedrijf in GhislenghienBeste We zijn geïnteresseerd om 2 warme dranken automaten te plaatsen op het werk. Is het mogelijk een afspraak te maken ? Dit is voor enkel intern gebruik. Graag zouden we de twee opties zien voor bvb de koffie en thee gratis en bvb soep betalend maken. Momenteel enkel een soepautomaat van royco.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een school in OostendeDit is voor een school waar er per dag een twintigtal mensen werken. Vooral thee en koffie. Dit is voor een tafelmodel. In de leenkrachtenkamer lis er geen waterleiding en we wensen dus een waterreservoir. Graag zowel huur en aankoopofferte.
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf te MolVoor ons transportbedrijf zoeken we een koffiemachine (locatie Mol & Beringen). Ook met betaalfunctie, intern en extern gebruik.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in Gent20-50 medewerkers. Aansluiting op de waterleiding is mogelijk. Dit is voor een nieuwbouw die we zullen plaatsen.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in GrobendonkDit is voor een kerkgemeenschap . We zoeken een automaat voor rond de de 100-200 mensen per week. Ik zoek nu voor deze gemeenschap een offerte voor een koffieautomaat met muntinworp.
Waterkoeler op waterleidingWaterkoeler op waterleiding Brussel - Fontaine à eau sur réseau BruxellesWij zijn op zoek naar een leverancier voor een waterkoeler op waterleiding voor ons kantoor in Brussel. Dit vanaf half oktober. Deze waterfontein zou voor een 25-tal binnendienst medewerkers zijn. Graag een volledige prijsofferte en voorwaarden. ------------------- Nous sommes à la recherche d'un fournisseur pour la livraison d'une fontaine à eau sur réseau. Nous avons besoin la machine à partir de mi-octobre. Il s'agit d'un bureau à Bruxelles et nous désirons un distributeur d'eau pour 25 personnes du service interne. Merci de nous faire parvenir vos meilleures conditions.
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf te BonheidenWe wensen een koffiemachine voor onze nieuwe locatie (te Bonheiden). Waterleiding is daar, vrij gebruik liefst, graag iets met verse bonen.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in GrobendonkDit is voor een kerkgemeenschap . We zoeken een automaat voor rond de de 100-200 mensen per week. Ik zoek nu voor deze gemeenschap een offerte voor een koffieautomaat met muntinworp.
Coca-Cola automaatCola automaat voor een bedrijf in Oosterzele5-6 mensen per dag. Momenteel hebben we een automaat dat meer kapot is als werkt. Huidige automaat wordt gehuurd bij een lokale brouwer.
Coca-Cola automaatCoca-cola automaat in sporthalGraag meer info over de kostprijs van een automaat in een sporthal
Coca-Cola automaatCoca Cola automaat voor een bedrijf in AlkenIk zoek een offerte voor een cola automaat voor 27 medewerkers. Systeem met munt. Graag zowel de offertes voor huur, leasing en aankoop.
Coca-Cola automaatFrisdrankenautomaat voor een zaak te WaregemGraag een automaat voor in onze slagerij/atelier. Met betaalfunctie voor mensen die langskomen/passeren.
KoffiemachineAanvraag Koffiemachine te KuurneWij zoeken offertes voor een koffiemachine, wij gebruiken nog geen koffiemachine, dit is bedoeld voor onze bezoekers (gemiddeld een 10tal personen), dit mag een toestel zijn voor vrij gebruik.

Meer voorbeelden