Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Auto & navigatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
TankkaartTankkaart voor in de regio MalleGraag een offerte voor 9 tal wagens (diesel en benzine), nu bij Total. Ook sommige te Benelux, ook 8 wagens in NL maar op ander BTW nummer.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in SteenokkerzeelDit is voor een vrij beroeper. twee diesel personenwagen. Over in heel België actief. Vroeger waren we bij esso maar doordat ik te weinig tankte kwam ik niet aan de admistratiekosten.
TankkaartTankkaart voor in de regio MaasmechelenGraag een offerte voor voorlopig één dieselwagen aub, nu geen kaart.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in NieuwpoortDit is voor een eenmanszaak met een pick up voertuig. Op diesel. Dagdaagelijks vooral in West-Vlaanderen actief. Momenteel nog geen tankkaarten.
TankkaartTankkaart voor in de regio ZedelgemGraag een offerte voor 3 dieselwagens aub, nu nog geen kaart.
TankkaartTankkaart voor elektricien (zelfstandig)Graag een offerte voor 2 auto's (diesel en benzine), nu geen kaart.
TankkaartAanvraag Tankkaart te Scherpenheuvel-ZichemWij zoeken offerets voor tankkaarten, wij beschikken over 2 voertuigen (diesel), momenteel gebruiken wij een tankkaart van een plaastelijk benzinestation, wij verplaatsen ons binnen België, ons verbruik kennen wij niet precies.
Peugeot (leasing of aankoop)Leasing van een wagen voor een bedrijf in StekeneDit is voor een communautaire vennootschap. liefst de 508 of de 5008. Liefst diesel. Eventueel ook uitleg over hybride wagens.
TankkaartTankkaart voor dieselwagen 50.000 km per jaarGraag een offerte voor één dieselwagen aub, nu bij Shell. Deze wagen staat op naam van de zaak.
50 000km/jaar.
TankkaartAanvraag Tankkaart te DilbeekWij zoeken offertes voor tankkaarten, wij hebben 2 voertuigen (1diesel en 1 benzine), wij gebruiken nog geen tankkaarten, wij zijn binnen België actief, wij kennen ons verbruik niet precies.
TankkaartAanvraag Tankkaart te HumbeekWij zoeken offerets voor tankkaarte, wij hebben 2 voertuigen (diesel), wij gebruiken nu een tankkaart van Q8 en SVD, wij zijn binnen België actief, wij kennen ons verbruik niet precies.
TankkaartAanvraag Tankkaart te HaasrodeWij zoeken offertes voor tankkaarten, wij maken nog geen gebruik van tankkaarten, wij beschikken over 2 voertuigen (diesel), wij zijn binnen België actief, wij kennen ons verbruik niet precies.
TankkaartAanvraag Tankkaart te GentWij zoeken offertes voor tankkaarten, wij gebruiken nog geen tankkaarten, wij hebben 1 voertuig (diesel), wij verplaatsen ons binnen België, wij kennen ons verbruik niet precies.
TankkaartAanvraag Tankkaart te KoningshooiktWij zoeken offertes voor tankkaarten, wij gebruiken nog geen tankkaarten, wij hebben 2 voertuigen (diesel), wij verplaatsen ons binnen de landsgrenzen, wij kennen ons verbruik niet precies.
TankkaartAanvraag Tankkaart te AntwerpenWij zoeken offertes voor tankkaarten, wij hebben 1 voertuig (diesel), momenteel maken wij nog geen gebruik van tankkaarten, wij verplaatsen ons voornamelijk binnen Begië, ons verbruik bedraagt 1000-5000liter/jaar.
TankkaartAanvraag Tankkaart te BerlaarWij zoeken offertes voor brandstofkaarten, wij beschikken over 2 bestelwagens (diesel) en 1 personenwagen (diesel), wij gebruiken nu een kaart van Q8 en wensen prijzen te vergelijken, wij verplaatsen ons binnen België, wij verbruiken 1000-5000liter/jaar.
Peugeot (leasing of aankoop)Leasing Personenwagen voor de regio TorhoutIk zoek een Peugeot 3008 (benzine) voor een leasingofferte op onze zaak.
Peugeot (leasing of aankoop)Peugeot leasing voor een bedrijf in MeerhoutIk doe deze aanvraag voor een eenmanszaak. Ik zoek een offerte voor de peugot 3008. Liefst hybride maar dit staat nog open.
TankkaartTankkaart voor in de regio DuffelGraag een offerte voor één dieselwagen aub, nu nog geen kaart.
TankkaartTankkaart voor in de regio De PinteVoor 3 dieselwagens offerte aub, nu nog geen kaart. Zou Benelux moeten zijn, 4500 liter/jaar.

Meer voorbeelden