Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Auto & navigatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Track & TraceTrack-and-trace voor een bedrijf in GeelDit is voor 3-4 voertuigen, allemaal bestelwagens in eigen beheer. Vooral voor opvolging en ritregisratie
VoertuiglokalisatieGeolokalisatie en ritregistratie | Gratis offertesIk zoek een geolokalisatiesysteem waarmee we onze wagens permanent kunnen volgen en ook via ritregistratie alles kunnen terugvragen. Dit gaat over vier bestelwagens, drie vrachtwagens, zes graafmachines en drie tractoren. Graag hadden we ook meer info over de tankregistratie en registratie van de werkuren.
TankkaartTankkaart voor een zelfstandige in BorgerhoutDit is voor een voertuig voor een zelfstandige. Het gaat om een benzine personenwagen. Vooral in provincie Antwerpen actief.
Track & TraceTrack & trace voor vrachtwagens | Offertes vergelijkenIk had graag een offerte voor 7 vrachtwagens ontvangen. Wij zijn voornamelijk actief in Vlaanderen, maar soms ook in de rest van de Benelux.
Bedrijfswagen (leasing)Nieuwe leasingwagen kiezen | Offertes vergelijkenIk wil een offerte voor het leasen van een wagen. Mijn leasingcontract loopt binnenkort af, dus ik zou een nieuwe willen.
TankkaartDiesel-Tankkaart voor een zaak te Tielt-WingeIk wil een kaart voor 2 dieselwagens aub, onze zaak zit nu bij Dats.
Track & TraceGratis offertes voor track & trace systeem | LanakenMijn bedrijf heeft 3 voertuigen in eigen beheer en ik zou graag een GPS-tracking systeem installeren. De verplaatsingen gebeuren hoofdzakelijk binnen België.
TankkaartTankkaarten voor een IT-bedrijf te MechelenDit is voor een IT-bedrijf met 7 personenwagens. We zijn actief over de Benelux. Graag een offerte voor de verschillende mogelijkheden voor tankkaarten.
TankkaartTankkaarten vergelijken voor eenmanszaak in BeverenVoor mijn eenmanszaak ben ik op zoek naar een tankkaart voor 2 wagens. Eén dieselwagen en één benzinewagen. Ik heb nog een oude tankkaart van Q8, maar heb deze de laatste 2 jaar niet meer gebruikt. Ik heb al een offerte van AVIA maar ik sta open voor een ander aanbod.
TankkaartTankkaarten voor een IT-bedrijf te MechelenDit is voor een IT-bedrijf met 7 personenwagens. We zijn actief over de Benelux. Graag een offerte voor de verschillende mogelijkheden voor tankkaarten.
TankkaartTankkaart voor vloermattenbedrijfWij zijn een bedrijf dat vloermatten vervaardigt. Momenteel hebben wij TEXACO-tankkaarten. Wij zoeken een tankkaart die voor alle tankstations kan gebruikt worden, zodat wij niet vast hangen aan 1 tankstation. Dit is voor 2 bestelwagen en 5 personenwagens (allemaal diesels).
TankkaartTankkaart voor eenmanszaak in MechelenIk zoek een tankkaart voor mijn eenmanszaak in handelsbemiddeling. Dit is voor één dieselwagen. Ik heb momenteel geen andere tankkaarten in gebruik.(Bij mijn vorige werkgever had ik wel een Q8-kaart).
TankkaartTankkaarten voor een bankkantoor in LanakenWij zijn op zoek naar tankkaarten vanaf 1 maart. We zijn zelfstandige uitbaters van een bankkantoor. We hebben twee Audi'sn beide dieselwagens. We zijn vooral lokaal actief maar gaan soms ook op vakantie.
VoertuiglokalisatieTrack and trace systemen vergelijken | Sint-Pieters-LeeuwWij zijn een Belgisch bedrijf en hebben een 13 voertuigen. Nu hebben we al een track and trace systeem, maar ik vind dat we te veel betalen.
TankkaartTankkaart voor advocaat (diesel en benzine)Voor 2 wagens (diesel en benzine) offerte graag, we hebben nog geen tankkaart.
Ik ben advocaat.
TankkaartTankkaart voor advocaat (nu bij DATS)Ik ben advocaat (vij beroep) en heb 2 personenwagens. Momenteel heb ik een tankkaart bij DATS maar ik wil graag prijzen vergelijken.
TankkaartEuropese tankkaart voor bedrijfsvoertuigenWe zoeken een offerte voor tankkaarten. We hebben 8 voertuigen en willen in heel Europa kunnen tanken. Momenteel hebben we nog geen kaart.
TankkaartTankkaart voor camionchauffeurIk ben camionchauffeur en zoek een goed tankkaart voor mijn camion. Liefst bruikbaar in zo veel mogelijk tankstations.
TankkaartDiesel tankkaart voor grote en lichte vrachtwagen1 lichte vrachtwagen en een grote vrachtwagen , bedie op diesle. Adres verander woensdag.
TankkaartTankkaart voor een eenmanszaak in ZonhovenIk zoek een tankkaart voor de bedrijfswagen van mijn eenmanszaak. Het is een diesel personenwagen.

Meer voorbeelden