Offerteaanvraag: Aanvraag Vochtbestrijding te Scheldewindeke - Oost-Vlaanderen

Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, en dit op 2 plaatsen (slaapkamers). In 1 slaapkamer is vooral de onderkant van de muur aangetast met vlekken (die meer en meer naar boven beginnen te trekken), en in de andere slaapkamer is het vooral de bovenkant van de muur dat aangetast is met zwarte vlekken. Wij zijn eigenaar van de woning.

9860
Zoektermen:: offertes , vlekken , vochtbestrijding

* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 Vocht in de muren
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
Eigenaar
3. Hoe dringend is uw vochtprobleem?
Redelijk dringend (binnen de maand)

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

West-Vlaanderen

De kelder volledig waterdicht maken. De woning is recent gekocht en we hebben geen idee wanneer de problemen begonnen zijn. Dit is een woning dat momenteel verbouwt.

Lees meer

Oost-Vlaanderen

De problemen zijn vooral op de binnenmuren tussen de gang en de living en de gang en de berging. Vooral aan de onderkant van de muren. Problemen reeds jaren aanwezig en de woning zelf is een zeer oude woning die 30 jaar geleden gerenoveerd iis.

Lees meer

Antwerpen

De grootste problemen zijn in de keuken op het gelijkvloers.Deze zijn anderhalf maand geleden begonnen nadat we de oude keuken hebben uitgebroken en een nieuwe geplaatst hebben. Momenteel merken we geen lekken in de keuken zelf. Gebouw van de jaren 6...

Lees meer

Populaire categorieën voor bedrijven

Vind de beste leveranciers voor...