Offerteaanvraag: Aanvraag vochtbestrijding te Rijkevorsel - Antwerpen

Wij zijn op zoek naar een offerte voor vochtbestrijding te Rijkevorsel. Wij hebben last van opstijgend vocht in onze 12 jaar oude woning waarvan we eigenaar zijn. Het opstijgend vochtprobleem manifesteert zich op de gelijkvloerse verdieping, in de inkomhal. Wij hebben dit probleem op de binnenmuur en hebben dit reeds enkele jaren geleden opgemerkt. Wij zien dat, op de plaats van het vochtprobleem, de verf afbrokkelt en dat de plinten loskomen van de muur.

2310
Zoektermen:: binnenmuren , offerte , vochtbestrijding

* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 Vocht in de muren
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
Eigenaar
3. Hoe dringend is uw vochtprobleem?
Redelijk dringend (binnen de maand)

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

West-Vlaanderen

We hebben een vochtprobleem in een tweede verblijf. De problemen zijn op het gelijkvloers. Vermoedelijk opstijgend vocht. De problemen zijn reeds jaren aanwezig maar we hebben ze wel reeds weggewerkt met afkappen en kaleiën.

Lees meer

Antwerpen

We hebben sinds enkele maanden een vochtprobleem op het gelijkvloers. Vooral aan de onderkant van de muren. Dit is na enkel verbouwingen aan de woning.

Lees meer

Oost-Vlaanderen

We hebben momenteel vooral problemen op een muur in de keuken op het gelijkvloers. We merken in de ladekast schimmelvorming voordoet en muf ruiken . vooral aan de onderkant. Deze woning is recent gekocht. Dit gebouw is van de jaren 30.

Lees meer

Populaire categorieën voor bedrijven

Vind de beste leveranciers voor...