Bancontact terminal

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Bancontact terminal: idereen wil het!

Bancontact is een van de grootste namen in de betaalwereld. Het bedrijf is zelfs zo bekend dat élke betaalterminal in de volksmond een ‘bancontact’ genoemd wordt, ongeacht of die nu wel van Bancontact is of niet. Omdat Bancontact zo gekend is, zweren handelaars bij de betrouwbaarheid van hun producten. Wil u ook een echte Bancontact in uw zaak? Lees hier hoe dat kan.

Waarom kiezen voor een bancontact betaalterminalVolgens Bancontact betaalt maar liefst 75% van de klanten liever met de kaart dan met cash. Dat is niet onlogisch: betalen met de kaart kan moeiteloos en snel. Het is dan ook slim om uw klanten met die mogelijkheid te plezieren. De klant is tenslotte koning! Met cash betalen is vermoeiend en onhandig. Wie met de kaart betaalt, is er altijd zeker van dat hij genoeg wisselgeld terugkrijgt. In de omgekeerde richting werkt dat ook: zo wordt u als handelaar nooit opgelicht. Win-win!

Bancontact is dé marktleider in het Belgische betalingsverkeer. Sinds 2018 werkt Bancontact samen met Payconiq, een ideale match! Naast vaste betaalterminals heeft het bedrijf nu ook een eigen app waarmee klanten in een handelszaak mobiel kunnen betalen. Ja, ook Bancontact gaat mee met de tijd!

Hoe kan ik een Bancontact betaalterminal aanschaffen?

Wie een Bancontact-terminal in zijn zaak wil, neemt best contact op met een van Bancontacts partners. Dat kan via Bobex door met een simpele klik op de knop een offerte aan te vragen. Voor een betaalterminal van Bancontact leg je makkelijk 700 euro neer. Zoals bij alles bestaan er ook die iets duurder zijn. U betaalt namelijk extra afhankelijk van hoeveel snufjes uw gehuurde toestel moet bevatten. Draagbaarheid, mobiliteit en contactloos betalen spelen daarin een grote rol.

Gelukkig is het ook mogelijk om een terminal te huren. U bepaalt hoe lang u die nodig heeft. Het voordeel van huren is dat u altijd kan rekenen op technische hulp wanneer er iets foutloopt. Wie een Bancontact-betaalterminal koopt, moet een maandelijks abonnement afsluiten om van dezelfde service te kunnen genieten.

4/12