Welkom bij Belor Holding

Over ons


Zou je je woning graag laten uitrusten met nieuwe ramen, deuren en beglazing? Dan is er goed nieuws, want hiervoor ben je bij Belor Holding aan het juiste adres! Onze firma situeert zich in Aalter en we zijn werkzaam in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

We hebben ondertussen zo’n 7 jaar ervaring in het vak vergaard, waardoor we met enige trots mogen stellen dat we zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij Belor Holding dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. We trachten steeds een optimale verstandhouding met ons cliënteel te onderhouden en hopen dat ze het zien zitten om een engagement op lange termijn aan te gaan met ons.

Omwille daarvan ligt het enigszins voor de hand dat we uitsluitend een beroep doen op mensen die de juiste scholing genoten hebben en een minimum aan ervaring aan de man kunnen brengen. Voorts volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus.

Zo zijn we altijd nagenoeg perfect op de hoogte van wat er zich allemaal afspeelt in de branche en kunnen we ruim van tevoren inspelen op eventuele onverwachte wendingen.

Overweeg je na het lezen van bovenstaande info om met ons in zee te gaan, maar mis je nog net dat laatste duwtje in de rug dat je over de streep trekt? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team van enthousiaste werknemers staat klaar om samen met jou aan de slag te gaan en een oplossing op maat uit te werken die je volledig kan bekoren.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Ramen, deuren en beglazing zijn de zaken waarin Belor Holding gespecialiseerd is. Voor de uitvoering van onze klussen maken we steevast gebruik van materialen van topkwaliteit, houden we een strak tempo aan en vragen we correcte prijzen.

Je hoeft met andere woorden niet te vrezen dat je bij ons geen waar krijgt voor je geld.

We beseffen als geen ander dat nieuwe ramen en deuren een serieuze hap uit je budget kunnen nemen, maar je moet het zien als een investering op lange termijn. Kwaliteit betaalt zichzelf namelijk automatisch terug.

Laat ons weten hoeveel en welk type ramen en/of deuren je wenst te laten plaatsen en wij regelen al de rest! Qua materialen heb je de keuze uit PVC, hout en aluminium.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Belor Holding
Langendamdreef 15 
B-9880 Aalter, Belgium
BTW: BE0480.119.811
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.