Welkom bij Belistyle

Over ons


Belisol is dé specialist in ramen en deuren in België. Wij leveren ramen en deuren in pvc, aluminium en hout. Bovendien ontwerpen we onze deuren zelf en voeren we testen uit op het gebied van isolatie en nog veel meer.

Zo kunt u rekenen op een op maat gemaakt product van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We komen deze dan ook zelf bij u plaatsen! 

Als u twijfels hebt over de materiaalkeuze, kan u altijd bij ons terecht voor advies. We informeren u dan over de bijkomende voor- en nadelen. Daarnaast bieden we ook zonwering, vliegenramen, rolluiken, ventilatiesysteem en garagepoort aan.

Wij zijn bovendien ook specialist in schuiframen. U zal kunnen genieten van ons ruim aanbod van verschillende systemen, materialen en prijsklassen. Kom gerust eens langs in een van onze showrooms: we hebben er meer dan 40 in heel België!


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Al meer dan 40 jaar kan u op Belistyle rekenen voor uw ramen en deuren. Dit getal resulteert zich in de hoogwaardige expertise waarover het bedrijf beschikt.

Het bedrijf bezit dus velen troeven waarmee zij zich onderscheiden van de concurrent, waaronder:

 • De expertise van hun vakmensen: de vakmensen bij Belistyle hebben al meerdere jaren ervaring, plaatsen dagelijks ramen en deuren bij 150 gezinnen én zij zijn ook verantwoordelijk voor de eigen productie van dit aanbod.
 • Professioneel advies: weet u niet goed welk materiaal bij uw interieur past, wat praktisch haalbaar is in de gekozen ruimte of bent u zelf helemaal geen expert in ramen en deuren?

  Doe dan beroep op de vakkundige adviseurs van Belistyle, die u op ieder moment zullen adviseren op maat van uw voorkeuren, levensstijl en woning. U zal bovendien ook kunnen genieten van advies omtrent financiering, bouw– en renovatiepremies/subsidies ... en nog veel meer.
 • Vakkundige opmeting: een gediplomeerd en ervaren opmeter zal bij uw thuis komen opmeten, om vervolgens schetsen en detailtekeningen aan u te kunnen voorstellen. Alles wordt uitgebreid met u overlopen, zodat u ook uw zegje kan doen!
 • Vakkundige montage: de montage gebeurt alleen maar volgens een voorgeschreven procedure die de kwaliteit waarborgt, gevolgd door een montagebevestiging die u goed moet bewaren. Na de uitgevoerde werken volgt een kort verslag. Zoals u merkt denken zij aan alles, zodat u dat niet meer hoeft te doen!
 • Na de oplevering: tenslotte zal u kunnen genieten van 10 jaar garantie met de bijkomende en onmisbare garantiebewijzen. De benodigde documenten voor subsidies en premies kan u ook bij hen aanvragen. Wenst u bovendien wat tips & tricks voor het onderhoud dat u te wachten staat? Ook dan kan u bij hen terecht!

Om de look & feel te ervaren van hun ruim en kwalitatief aanbod, kan u altijd een van hun showrooms bezoeken. Bent u echter al meteen overtuigd van hun capaciteiten en wilt u meteen in actie schieten? Dan kan u hier onmiddellijk een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Belistyle
Nerviërsstraat  32
B-1730 Asse, Belgium
BTW: BE.0478.966.501
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.