Welkom bij Belang van energie

Over ons


Zou je graag met de tijd meegaan door middel van plaatsing van zonnepanelen, maar heb je nog geen bedrijf in het vizier om deze klus aan uit te besteden? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want hiervoor zit je bij Belang van energie zeker en vast op je plaats! Onze firma is gevestigd in Antwerpen en we zijn actief in de gehele regio Oost-Vlaanderen. We kunnen niet anders dan bekennen dat het ons nog wat aan ervaring ontbreekt aangezien we pas dit jaar van start zijn gegaan, maar dat betekent niet dat we niet hongerig en op een dag willen uitgroeien tot een toonaangevende speler in de sector.

Bij Belang van energie achten we het noodzakelijk dat onze klanten altijd zo tevreden mogelijk kunnen terugkijken op onze afgeleverde diensten. Verder trachten we een optimale verstandhouding uit te bouwen met ons cliënteel en hopen we op een samenwerking op lange termijn met elk van hen. Om die doelstellingen te realiseren, kiezen we er bewust voor om enkel mensen aan te werven die de juiste opleiding gevolgd hebben en kunnen terugvallen op een minimum aan ervaring. Daarbovenop scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij. Zo zijn we steeds mee met de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de branche en kunnen we tijdig inspelen op eventuele onverwachte wendingen indien dat nodig blijkt.

Hou je na het lezen van bovenstaande info een goed gevoel over aan onze diensten, maar volstaat dat voorlopig niet om je over de streep te trekken? Twijfel in dat geval absoluut niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van vakmensen staat met de glimlach voor je klaar en zal er werkelijk alles aan doen om een oplossing op maat uit te werken die jou tot in de details zal weten bekoren.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Belang van energie focussen we ons op een specifieke zaak en dat zijn zonnepanelen. Je mag gerust zijn dat de uitvoering van onze werken op een precieze en professionele manier tot stand gebracht wordt. Daarnaast gebruiken we uitsluitend materialen van topkwaliteit, houden we een strak tempo aan en vragen we eerlijke en betaalbare prijzen. Bij ons koop je geen kat in een zak!

Zonnepanelen brengen tal van voordelen met zich mee. Ze zijn groen, duurzaam én veilig. Ondertussen hebben al een klein half miljoen Vlamingen zonnepanelen laten plaatsen en we kunnen ze hierin geen ongelijk geven. Ze blijven in prijs dalen en tegelijkertijd in rendement stijgen. Voldoende redenen om de proef op de som te nemen dus…

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Belang van energie
Keizerstraat 38 
B-2000 Antwerpen, Belgium
BTW: 0735.706.693
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.