Welkom bij BCT

Over ons


Voel je dat de tijd zich stilaan opdringt om je huis te onderwerpen aan gevelwerken in de vorm van een reiniging of een zandstraling? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want in beide gevallen ben je bij BCT aan het juiste adres! Onze firma is gelegen in Balen en we zijn actief in de regio’s Antwerpen en Limburg. Aangezien we ondertussen al meer dan 10 jaar aan de slag zijn in de sector, zijn we uitgegroeid tot een van de meest ervaren en betrouwbare spelers als het aankomt op gevelwerken.

Een van de geheime wapens van BCT is de focus op de tevredenheid van de klanten. We proberen steeds een goede relatie te onderhouden met elke klant en hopen dat ze dankzij een eerste samenwerking met positieve afloop ook in de toekomst een beroep blijven doen op onze diensten. Omwille van die redenen maken we de doordachte keuze om uitsluitend mensen aan te werven die de juiste scholing genoten hebben en eveneens beschikken over een minimum aan ervaring. Daarnaast volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus. Op die manier zijn we op permanente basis mee met het reilen en zeilen in de branche en komen we zelden voor onaangename verrassingen te staan.

Denk je dat je er goed aan doet om met ons in zee te gaan, maar zou je eerst nog antwoord willen krijgen op bepaalde vragen? Aarzel dan bijgevolg zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team, dat stuk voor stuk bestaat uit enthousiaste werknemers, zal er alles aan doen om een oplossing op maat uit te werken die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Voor gevelwerken, en meer bepaald reinigingen en zandstralingen, kan je steeds komen aankloppen bij BTC! De uitvoering van onze klussen gaat overigens hand in hand met materialen van de beste kwaliteit, een snel en efficiënt tempo én eerlijke en marktconforme prijzen. Wij vinden het belangrijk om de klant kwaliteit aan betaalbare prijzen aan te bieden.

Het belang van gevelwerken valt niet te onderschatten. Door kort op de bal te spelen en tijdig tot actie over te gaan, verzeker je je gevel van een langere levensduur en laat je ‘m er weer als nieuw uitzien. Daarbovenop kom je ook nog eens in aanmerking voor een premie tot 1500 euro.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
BCT
Breden Els 31 
B-2490 Balen, Belgium
BTW: BE.0889.515.932
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.