Welkom bij Baysolt construct

Over ons


Wil je je interieur graag een grondige opknapbeurt geven in de vorm van schilder- en/of vloerwerken? Of is het eerder je terras en/of oprit dat je wenst te laten opsmukken? In beide gevallen hebben we uitstekend nieuws voor jou, aangezien Baysolt construct zich als specialist ter zake bezighoudt met beide activiteiten! Ons bedrijf bevindt zich in Aalst en we zijn actief in de ganse regio Vlaams-Brabant. We gingen pas in 2019 van start in de branche, maar dat neemt niet weg dat we de ambitie koesteren om zo snel mogelijk uit te groeien tot een van de toonaangevende spelers.

Een van de zaken waar we ten volle op proberen in te spelen, is de tevredenheid van onze klanten. We vinden het belangrijk om een optimale relatie te onderhouden met ons cliënteel en gaan graag een samenwerking op lange termijn aan met hen. Om die vooropgestelde doelen te realiseren, kiezen we er bewust voor om uitsluitend werknemers aan te werven die de juiste scholing genoten hebben en kunnen teren op de nodige ervaring. Verder volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus. Zo weten we te allen tijde wat er gaande is in de sector en zijn we bij machte om tijdig in te spelen op eventuele onverwachte wendingen.

Denk je dat wij de firma zijn die je zoekt, maar mis je voorlopig net die laatste push om je te laten overhalen? Aarzel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van enthousiaste medewerkers stelt steeds alles in het werk om met een oplossing op maat op de proppen te komen die nagenoeg volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Baysolt construct kan je terecht voor klussen die betrekking hebben tot schilderwerken, vloerwerken en aanleg van terrassen en opritten. Het spreekt voor zich dat elke opdracht die we uitvoeren gepaard gaat met materialen van de best mogelijke kwaliteit, een snel en efficiënt tempo en eerlijke prijstarieven.

Geef ons een seintje welke specifiek karwei je aan ons wenst uit te besteden en wij leveren vervolgens alle inspanningen die nodig zijn om de taak tot een goed einde te brengen, met de nodige aandacht voor een kwaliteitsvolle en professionele afwerking.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Baysolt construct
Keppestraat 13 
B-9320 Aalst, Belgium
BTW: BE0634665060
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.