Welkom bij Bator

Over ons


Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteit, betegeling en vloeren.Zo staat een team van professionals tot uw dienst in uw regio als u zich in Brussel of in Waals-Brabant bevindt. Aangezien onze ervaring op deze gebieden niet meer te bewijzen is, staan wij tot uw beschikking om u stap voor stap te begeleiden bij elk van uw toekomstige projecten.

Doe een beroep op ons voor verschillende diensten

Bouwt u een nieuw huis of voert u renovatiewerkzaamheden uit? Wij staan tot uw dienst voor uw elektrische installaties, voor de plaatsing van uw tegels of om het even welke vloerbekleding. Afhankelijk van uw voorkeuren en behoeften, kunt u bij Bator kiezen voor kwaliteitsmaterialen tegen de beste prijzen en met de hulp van vakmensen.

Elektrisch werk

De elektriciens die uw werk komen uitvoeren zijn allen gediplomeerde en ervaren vakmensen. Zij kunnen alle elektrische werkzaamheden uitvoeren, of het nu gaat om een nieuwe elektrische installatie, renovatie of reparatie. Welke kamer in huis ook elektra nodig heeft, wij leveren de juiste diensten. U beschikt over betrouwbare installaties en bent gevrijwaard van grote problemen zoals kortsluiting of elektrische schokken. De afwerking zal in overeenstemming zijn met de geldende normen. En in geval van nood, komt ons team zo snel mogelijk ter plaatse.

Tegels

De vloer van sommige kamers in het huis moet worden betegeld. Dat komt omdat tegels hygiëne en duurzaamheid bieden die andere vloerbedekkingen niet bieden. Het is ook gemakkelijk te onderhouden. Dus voor ruimtes die onderhevig zijn aan vocht, zoals badkamers en keukens, is het essentieel en onvermijdelijk. Wij zullen de tegels plaatsen volgens de normen, zodat er geen vocht binnensijpelt. U hebt de keuze uit verschillende legstijlen en soorten tegels naar gelang van uw behoeften.

Vloerbedekking

Wij zorgen niet alleen voor uw badkamers en keuken, maar ook voor de vloeren vanalle andere kamers in uw huis. Er zijn verschillende opties mogelijk, afhankelijk van uw behoeften, uw voorkeuren en de uitstraling die u wenst. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor parket in de woonkamer, laminaat in de slaapkamers of zelfs arduin voor het terras. Bator biedt u een ruime keuze aan modellen.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Wacht niet langer! Vertrouw uw elektra-, tegel- en vloerwerkzaamheden toe aan gerenommeerde vakmensen. Neem contact met ons op, en ontvang uw gratis prijsopgave. Profiteer van een team dat luistert naar zijn klanten en dat over de nodige vaardigheden beschikt om hen volledig tevreden te stellen.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Bator
Chaussée de Malines 455 boîte 1 
B-1950 Kraainem, Belgium
BTW: 0756 571 591
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.