Badkamerrenovatie 
Torhout

Vind de beste leverancier voor badkamerrenovatie uit Torhout(B-8820)

Wij brengen u graag in contact met badkamerrenovatie leveranciers uit de regio Torhout. Vul het formulier in en beschrijf uw wensen zo nauwkeurig mogelijk. Op basis van uw antwoorden zoeken wij de beste badkamerrenovatie leveranciers uit uw buurt. U ontvangt tot 5 gratis offertes!

Banner Badkamerrenovatie
TORHOUT

1. Beschrijf uw project

* 1. Welk badkamer project heeft u?
 
 
* 2. Welk type installaties of werken wenst u?
 
 
* 3. Wanneer wilt u van start gaan?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Specialisten in Badkamerrenovatie actief in 8820 Torhout

Beoordelingen & profielen


Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Badkamerrenovatie voor een pand in Roeselare
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
We zouden graag de badkamer renoveren. Het bad, het lavabomeubel en de tegels moeten worden vervangen. De woning is meer dan 30 jaar oud.
West-Vlaanderen
10/11/2020
Badkamer renoveren in een pand te Roeselare
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Graag had ik een vrijblijvende offerte voor een badkamerrenovatie. Bedoeling is; 1) de badkamervloer (huidig tegels) te vervangen door een vloer met een donker marmer patroon (dark green marble ?) in laminaat of tegels. Vloer is 228x210cm. 2) De tegelmuur rond het bad te vervangen door nieuwe tegels, grote zwarte tegels met relief of kleine mozaïek tegels zwart met enkele groene accenten. Muur ±228x240cm. 3) Onder huidige lavabo (1pers) een aansluitend kastje te voorzien om syfon te verbergen. 4) Optioneel (indien budget genoeg) wens ik ook een nieuwe badkuip. Op zelfde plaats huidige badkuip. Bad is 74cm breed. Graag wil ik overstappen van bad met één schuine lig kant en afvoer aan andere kant naar bad met twee ligkanten en afvoer in het midden. Douche in bad is ook reeds aanwezig. Graag vervangen we hier de kop door een regendouchekop. Graag zend ik nog enkele foto's, van de tegelvloer en muur en vand e lavabo voor uw offerte via mail. Indien er een goed voorstel komt, kom ik met plezier eens langs om de badkamerafwerking verder te bespreken ! :) Datum is nog niet bepaald, niet noodzakelijk zo snel mogelijk...
West-Vlaanderen
17/06/2020

Badkamerrenovatie per stad