Welkom bij Badcha elektro

Over ons


Dient je huidige elektrische installatie hernieuwd of zelfs vervangen te worden? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp van Badcha elektro in te schakelen, aangezien wij gespecialiseerd zijn in alles wat met elektriciteitswerken te maken heeft.

Ons bedrijf situeert zich in Gent en we zijn actief in de regio’s Brussel, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. De laatste jaren hebben we de nodige ervaring in het vak weten vergaren, waardoor we de ambitie mogen koesteren om het op een dag te schoppen tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij Badcha elektro dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in vaandel. We trachten altijd een optimale verstandhouding uit te bouwen met ons cliënteel en hopen erop dat ze na die ene klus ook in de toekomst een beroep blijven doen op onze diensten.

Omwille daarvan achten we het noodzakelijk dat we uitsluitend werken met mensen die de juiste opleiding gevolgd hebben en over de nodige ervaring kunnen beschikken. Daarnaast scholen we ons te gepasten tijde bij.

Op die manier zijn we perfect op de hoogte van het reilen en zeilen in de branche en komen we zelden voor onaangename verrassingen te staan.

Lijkt het je zeker en vast de moeite om met ons in zee te gaan, maar zou ben je nog niet helemaal overtuigd? Twijfel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van experts staat klaar om samen met jou aan de slag te gaan en is erop gebrand om met een oplossing voor de dag te komen die tegemoet komt aan jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Badcha elektro ligt -zoals de naam al enigszins deed vermoeden- de focus op elektriciteitswerken.

Je mag er bovendien zeker van zijn dat we je vertrouwen geenszins zullen beschamen als je de samenwerking met ons aangaat: we werken steeds met materialen van de beste kwaliteit, houden een efficiënt tempo aan en vragen eerlijke en marktconforme prijzen voor onze geleverde diensten.

Wat ons takenpakket betreft, beperken we ons louter tot de essentie van de stiel: we hernieuwen enerzijds bestaande elektrische installaties en we plaatsen anderzijds nieuwe elektriciteit.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Badcha elektro
De Pintelaan 166
9000 Gent, België
BTW: BE0544605906
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .