Welkom bij Badcha elektro

Over ons


Dient je huidige elektrische installatie hernieuwd of zelfs vervangen te worden? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp van Badcha elektro in te schakelen, aangezien wij gespecialiseerd zijn in alles wat met elektriciteitswerken te maken heeft.

Ons bedrijf situeert zich in Gent en we zijn actief in de regio’s Brussel, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. De laatste jaren hebben we de nodige ervaring in het vak weten vergaren, waardoor we de ambitie mogen koesteren om het op een dag te schoppen tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij Badcha elektro dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in vaandel. We trachten altijd een optimale verstandhouding uit te bouwen met ons cliënteel en hopen erop dat ze na die ene klus ook in de toekomst een beroep blijven doen op onze diensten.

Omwille daarvan achten we het noodzakelijk dat we uitsluitend werken met mensen die de juiste opleiding gevolgd hebben en over de nodige ervaring kunnen beschikken. Daarnaast scholen we ons te gepasten tijde bij.

Op die manier zijn we perfect op de hoogte van het reilen en zeilen in de branche en komen we zelden voor onaangename verrassingen te staan.

Lijkt het je zeker en vast de moeite om met ons in zee te gaan, maar zou ben je nog niet helemaal overtuigd? Twijfel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van experts staat klaar om samen met jou aan de slag te gaan en is erop gebrand om met een oplossing voor de dag te komen die tegemoet komt aan jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Badcha elektro ligt -zoals de naam al enigszins deed vermoeden- de focus op elektriciteitswerken.

Je mag er bovendien zeker van zijn dat we je vertrouwen geenszins zullen beschamen als je de samenwerking met ons aangaat: we werken steeds met materialen van de beste kwaliteit, houden een efficiënt tempo aan en vragen eerlijke en marktconforme prijzen voor onze geleverde diensten.

Wat ons takenpakket betreft, beperken we ons louter tot de essentie van de stiel: we hernieuwen enerzijds bestaande elektrische installaties en we plaatsen anderzijds nieuwe elektriciteit.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Hossein  A .

18/02/2021    Rotselaar


Project : Elektriciteitswerken te Rotselaar
Beoordeling : Deze man heeft weinig ervaring. Hij tekende een (schema) voor mijn elektriciteit, wat nie...
(Lees verder)
Adres
Badcha elektro
De Pintelaan 166 
B-9000 Gent, Belgium
BTW: BE0544605906
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.