Welkom bij Aurorae

Over ons


Wij zijn een bouwbedrijf gevestigd in Beersel in Vlaams-Brabant, vlak naast Waals-Brabant, en zijn ook actief in de provincies Henegouwen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Wij zijn gespecialiseerd in gevel- en isolatiewerkzaamheden, voor de esthetiek en de energieprestatie van uw woning. Deze werken zijn bedoeld om uw wooncomfort te verbeteren, maar kunnen ook de waarde van uw woning verhogen met het oog op wederverkoop.

Doe een beroep op ons voor de volgende diensten

Gevelwerk

Voor alle gevelwerken garanderen wij een kwaliteitsvolle dienstverlening. Het kan een eenvoudige reiniging zijn, of een bedekking om het externe aspect van uw huis te veranderen, of zelfs om het te beschermen tegen slecht weer. Deze werkzaamheden kunnen worden gecombineerd met isolatiewerkzaamheden (zie hieronder) en kunnen zowel renovaties als nieuwbouw betreffen.

Gevelrenovatie

Of het nu gaat om eenvoudige reparaties (zoals het repareren van versleten afdichtingen en het vervangen door nieuwe) of om een complete revisie, wij zorgen voor efficiënt werk. Een goed onderhouden gevel is een van de belangrijkste sleutels tot het juiste behoud van uw eigendom en tot het garanderen van de energieprestaties.

Isolatie

In onze steeds veeleisender wordende wereld van milieu- en grondstoffenbehoud is het vrijwel onmisbaar geworden om gebouwen goed te isoleren. Wij voeren alle isolatiewerkzaamheden in uw huis uit om het energieverbruik te verminderen. Het gaat hierbij vooral om de installatie van isolatiematerialen die tot doel hebben het warmteverlies te beperken. Dit heeft tot gevolg dat uw verwarmingsverbruik en dus uw energierekening daalt.

Isolatie van buitenmuren

Een goede isolatie begint bij de buitenmuren. Er zijn verschillende technieken mogelijk, zoals het injecteren van isolatiemateriaal in de spouw tussen de wanden, of het plaatsen van isolatieplaten op deze wanden. Dit kan gecombineerd worden met de renovatie van uw gevels, om zo een even esthetische als praktische combinatie te verkrijgen met een verhoging van de binnentemperatuur in de winter en een vermindering van de luchtvochtigheid in de muren.

Neem contact op met Aurorae bvba en krijg binnen 48 uur een antwoord.

Wij worden erkend voor de ernst van onze diensten en voor de daaruit voortvloeiende toename van de kwaliteit van het leven en de waarde van het onroerend goed. Aarzel niet om een beroep te doen op onze diensten, wij sturen u op eenvoudig verzoek een gratis prijsopgave om te bepalen wat de beste oplossing is om uw woning te verbeteren.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Aurorae
Kasteelstraat 64 
B-1650 Beersel, Belgium
BTW: BE0820952471
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.