Welkom bij Atelier-Oda

Over ons


Atelier-Oda is gespecialiseerd in centrale verwarming, ramen en deuren, badkamerrenovatie, metselwerk, keukenrenovatie, gevelwerk, schilderwerk, dakwerk en veranda's. Dit deskundige bouwbedrijf is actief in de regio Luik in België.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Activiteit 1: Centrale verwarming

Als u de winter warm wilt doorbrengen zonder al te veel geld uit te geven, is investeren in een nieuw centraal verwarmingssysteem dat aan de energie-eisen voldoet de juiste oplossing.

Activiteit 2: Kozijnen, deuren en ramen

Als u uw huis goed wilt isoleren, moet u ook nieuwe ramen en deuren met dubbele beglazing installeren, die ervoor zorgen dat de kou of de warmte van buiten wordt geweerd en de temperatuur binnen op peil wordt gehouden.

Activiteit 3: Renovatie van de badkamer

Als uw badkamer oud is, kunt u deze renoveren volgens uw verwachtingen, uw behoeften en uw wensen, zodat u zich nog beter voelt in uw huis.

Activiteit 4: Metselwerk

Na verloop van tijd kunnen muren beschadigd raken of kunt u besluiten een hek te bouwen om uw eigendom af te bakenen. In dat geval kunt u een beroep doen op onze diensten voor alle soorten metselwerk.

Activiteit 5: Keukenrenovatie

U bent uw oude keuken beu en u wilt een moderne en uitgeruste keuken? Doe een beroep op ons voor de realisatie van uw project en voel u verjongd.

Activiteit 6: Gevelwerken

De gevel is het meest zichtbare deel van uw huis! Is het aangetast of in slechte staat? Het is tijd voor een gevelrenovatie om uw huis te verfraaien en waarde te geven

Activiteit 7: Schilderen

Als u uw huis wilt verfraaien of een facelift wilt geven, is het vaak tijd voor een nieuwe schilderbeurt om alle kamers in uw huis op te fleuren.

Activiteit 8: Dakbedekking

Een lekkend dak is een probleem dat echt opgelost moet worden. Als uw dak beschadigd is, kunnen water en vocht binnensijpelen en het dak na verloop van tijd doen verslijten. Daarom is een goed dak essentieel.

Activiteit 9: Veranda

Er gaat niets boven het lezen van een goed boek en het drinken van een kop koffie op je veranda. En ja, de veranda is een beetje extra luxe die ook waarde aan uw eigendom zal toevoegen.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Dit bedrijf is een expert op verschillende werkterreinen en voert met plezier de projecten van zijn klanten uit. Indien u geïnteresseerd bent in een dergelijk project, kunt u een offerte aanvragen die u gratis zult ontvangen.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Atelier-Oda
Rue Julien d'Andrimont 19 boîte 52 
B-4000 Luik, Belgium
BTW: 0741.581.529
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.