Welkom bij Ant-tec

Over ons


Zweet je je op bepaalde momenten kapot in huis of lopen de rillingen er net regelmatig over je lijf? Of zijn het eerder elektriciteitswerken die zich opdringen of ventilatieproblemen waarmee je kampt? Voor al deze euvels doe je er goed aan om de deskundige hulp van Ant-tec in te schakelen vermits wij gespecialiseerd zijn in airconditioning, vloerverwarming, elektriciteitswerken en ventilatie. Ons bedrijf is gelegen in Rumbeke en we zijn actief in de hele regio West-Vlaanderen. We hebben onze firma pas in 2020 opgestart, maar dat wil in geen geval zeggen dat we niet boordevol honger of ambitie zitten om uit te groeien tot een van de spilfiguren in de sector.

Een van de essentiële zaken waar Ant-tec de nodige aandacht aan besteedt is de tevredenheid van z’n cliënteel. We vinden het van kapitaal belang dat onze klanten steeds tevreden kunnen terugblikken op onze geleverde diensten en hopen dat ze na die ene klus de weg blijven terugvinden naar ons. Om die doelstellingen te verwezenlijken, is het evident dat we enkel een beroep doen op mensen die de juiste scholing genoten hebben en op een minimum aan ervaring kunnen teren. Voorts volgens we op gepaste momenten een bijscholingscursus. Zo zijn we te allen tijde mee met het reilen en zeilen in de branche en komen we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Heb je na het lezen van bovenstaande info wel oren gekregen naar een samenwerking, maar wil je eerst nog antwoord krijgen op bepaalde vragen? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van vakmensen staat te popelen om de handen in elkaar te slaan en de oplossing aan te brengen waar je al die tijd al naar verlangde.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Ant-tec zijn we gespecialiseerd in de volgende 4 vakgebieden:

 • Airconditioning
 • Vloerverwarming
 • Elektriciteitswerken
 • Ventilatie

Onze diensten gaan steevast gepaard met materialen van topkwaliteit, een snelle service en betaalbare prijzen. Laat ons weten voor welk karwei of karweien je ons wenst in te schakelen en wij gaan over tot actie. Wij garanderen je dat je bij ons absoluut waar krijgt voor je geld en dat we het gekregen vertrouwen geenszins zullen beschamen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Ant-tec
Monseigneur De Haernestraat 129 
B-8800 Rumbeke, Belgium
BTW: BE0699821148
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.