Welkom bij ANGO.NET

Over ons


Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf, gevestigd in Ukkel., in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Als expert sinds meer dan 15 jaar, zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van particuliere oppervlakken (gebouwen, appartementen) en commerciële oppervlakken (openbare plaatsen, kantoren, winkels). Om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze klanten te voldoen, stellen wij voor elke aanvraag een volledig gepersonaliseerd bestek op. Wij kunnen aan uw eisen voldoen in Brussel-Hoofdstad en omstreken.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Schoonmaken van kantoren

Wij bieden deze dienst à la carte aan, naargelang uw behoeften, om de netheid van uw werkruimte te garanderen. Wij zorgen voor kantoren, open ruimten, maar ook keukens en sanitaire voorzieningen. We stoffen en stofzuigen het meubilair en we kunnen ook zorgen voor het schoonmaken van de ramen.

Schoonmaken van winkels

Gespecialiseerd in winkelreiniging, zorgen wij voor het schoon maken van uw winkel of showroom. Wij kunnen op elk moment van de dag tussenbeide komen, volgens uw wensen, om uw activiteit niet te onderbreken of te verstoren.

Schoonmaken van openbare ruimten

Of het nu gaat om een schoolgebouw of een sportinstelling, onze teams staan tot uw beschikking om de reiniging van de ontvangstruimte te organiseren. Wij zullen samen de frequentie en het tijdstip van het bezoek plannen om de netheid van de lokalen te garanderen. Voor scholen maken we de klaslokalen schoon, maar ook de kantine en de sanitaire voorzieningen.

Schoonmaken van gebouwen en appartementen

Wij bieden onze diensten aan particulieren aan die hun appartement of condominium willen onderhouden. Ons team van professionele oppervlaktetechnici zal zorgen voor het afstoffen, opruimen en schoonmaken van de kamers en het meubilair in uw appartement. Op verzoek kunnen zij ook ramen wassen. Voor gebouwen zorgen wij voor de schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten zoals de inkomhal of het trappenhuis. Wij kunnen ook occasionele hulp bieden bij afwezigheid van uw onderhoudspersoneel.

Reiniging van bouwterreinen

Na het werk zal ons team zorgen dat het terrein weer in orde komt. We verwijderen alle overgebleven afval, we stoffen het gebouw af en we reinigen de vloeren, het meubilair en de ramen.

Schoonmaken na een ramp

Brand, overstroming... Wij helpen u deze ramp het hoofd te bieden met een complete wasbeurt. Wij verwijderen het grootste deel van de schade en wassen de vloeren, plafonds en ramen tot in het kleinste detail om de woning in onberispelijke staat aan u terug te geven.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Als experts op het gebied van schoonmaken, zullen wij ons uiterste best doen om positief te reageren op al uw verzoeken. Neem onmiddellijk contact met ons op voor een gratis prijsopgave.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Philippe  L .

11/05/2021    BRUXELLES


Project : Lavage de vitres à BRUXELLES
Beoordeling : Cher mais correct.
Vertaling bekijken
Adres
ANGO.NET
Chaussée d'alsemberg 403 
B-1180 Ukkel, Belgium
BTW: 0480.508.702
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.