Welkom bij Ameauré

Over ons


Zou je de werkvloer van je bedrijf graag laten uitrusten met waterkoelers of waterdispensers, maar is het niet duidelijk bij wie je hier het best voor aanklopt? Dan geeft Ameauré je met plezier een duwtje in de rug, aangezien wij gespecialiseerd zijn in deze acitiviteit! Onze firma bevindt zich in Veltem-Beisem en we zijn actief in de regio’s Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. Onze onderneming zag pas in 2017 het levenslicht, maar dat neemt niet weg dat we boordevol ambitie zitten om het op termijn te schoppen tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij Ameauré hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Zo proberen we altijd een zo goed mogelijke verstandhouding uit te bouwen met elke klant en hopen we dat onze samenwerking zich niet beperkt tot een enkele klus. Om onze doelstellingen effectief te realiseren, laten we niets aan het toeval over. We nemen uitsluitend werknemers aan die de juiste scholing genoten hebben en de nodige ervaring aan de man kunnen brengen. Daarnaast volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus. Zo weten we steeds waar we ons aan kunnen verwachten in de branche en hebben we een streepje voor op concurrenten.

Klinkt ons aanbod je als muziek in de oren en wil je de handen in elkaar slaan, op voorwaarde dat we de laatste onduidelijkheden de wereld uit helpen? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze gemotiveerde en gediplomeerde werkkrachten zullen alle nodige stappen ondernemen om met een oplossing op maat voor de dag te komen die tot in de puntjes jouw persoonlijke wensen en noden weerspiegelt.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Ameauré focussen we ons hoofdzakelijk op waterkoelers en waterdispensers. We hoeven er geen doekjes om te winden dat dit gepaard gaat met tal van voordelen, zoals de volgende:

 • Verfrissing op regelmatige basis
 • Gehydrateerde werknemers
 • Productievere werknemers
 • Een prima service

Die hogere productiviteit zal je allesbehalve windeieren leggen. Bovendien zal de sfeer op de werkvloer ook aanzienlijk verhogen. Geef ons een seintje welk type waterkoeler (zuil met fles, op waterleiding) je wenst te laten installeren en hoeveel personen er gebruik van zullen maken en wij maken er meteen werk van.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Ameauré
Duigemhofstraat 101 
B-3020 Veltem-Beisem, Belgium
BTW: BE0677734743
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.