Welkom bij Alumeta

Over ons


Bij Alumeta zorgen wij voor alles wat u wenst. Een totaalproject in aluminium en staal van A tot Z, volledig aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Stappen die wij ondernemen, bestaan onder anderen uit afbraak, het storten van funderingen, elektriciteitswerken, het herleggen van de afvoeren, het metsen van muren en nog veel meer. Wij staan in voor verschillende taken, waaronder:

Ook voor deskundig advies kan u altijd bij ons terecht. Onze experts zullen u begeleiden en helpen waar nodig, zodat u samen met hen altijd de juiste keuzes maakt. Op deze manier garanderen wij 100% klanttevredenheid! Wacht dus niet langer en vraag hier onmiddellijk een gratis en vrijblijvende offerte aan. 


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Hun uitgebreid aanbod aan producten en diensten bestaat uit het volgende:

 • Aluminium veranda’s aan zeer hoge kwaliteitsnormen en volledig op maat. U zal genieten van een ongeëvenaarde thermische en akoestische kwaliteit, een brede waaier van modellen en kleuren en een garantie van 25 jaar.
 • Een waterdichte, industriële gevel- en dakbekleding van de beste kwaliteit. Dankzij hun hoogwaardige sandwichpanelen, garanderen zij een bekleding van grote oppervlakken op een efficiënte manier, en een snelle, maar correcte plaatsing. De sandwichpanelen zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren, profielen, etc.
 • De aluminium ramen en deuren worden door Alumeta a.d.h.v. de systemen van reynaers en aliplast geplaatst. Ziet u graag modern, pastorij of hedendaags? Verkiest u mat boven glanzend of structuur lakken? Ook hier heeft u weer keuze genoeg!
 • Zij voorzien terrasoverkappingen/carports op maat en naar uw wens. Alumeta doet beroep op metaal of aluminium en, indien u wenst, gecombineerd met hout. Uw carport/terrasoverkapping zal ook altijd aangepast zijn aan de stijl van uw woning.
 • Zij voorzien zonwering en rolluiken om de zon op een esthetische manier af te weren. In uw veranda kan u het op deze manier ook lekker fris houden. 
 • Met meer dan 15 jaar ervaring in metaalconstructies op maat, onderscheiden zij zich van de concurrent. De werken bestaan vooral uit het vervaardigen en opstellen van stalen liggers en kolommen, maar ook trappen en leuningen behoren tot de mogelijkheden.
 • Alumeta is tenslotte gespecialiseerd in de plaatsing van sectionale poorten. Deze soort brengt vele voordelen met zich mee, waaronder een minimum aan ruimteverlies, een maximale warmte-isolatie, comfort en duurzaamheid. Hun poorten zijn bovendien voorzien van een hoogstaande lakkwaliteit, zodat de kleur zo lang mogelijk behouden blijft.

Wenst u meer informatie over een bepaald product of dienst? Of denkt u eerder een aan vrijblijvend plaatsbezoek? Neem dan onmiddellijk contact met hen op door hier een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Realisaties

Adres
Alumeta
Lindelheidestraat  1 A
B-3900 Overpelt, Belgium
BTW: BE.0662.535.041
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.