Welkom bij Alpha Invest Renovation SPRL

Over ons


Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van metselwerk, vochtigheidsbehandeling, verwarming en deuren en ramen. Ons bedrijf is hoofdzakelijk actief in de Brusselse regio.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Het is met genoegen dat wij zullen meewerken aan uw toekomstige bouw- of renovatieprojecten in de verschillende domeinen waarvoor wij tussenkomen. Hieronder vindt u alle activiteiten die ons bedrijf uitvoert dankzij onze professionele veelzijdigheid.

Behandeling van vocht

Vochtigheid in een huis is een zeer negatief aspect voor de gezondheid van de bewoners en de gezondheid van de woning. Het is belangrijk zo snel mogelijk in te grijpen voordat er schimmel, zwartheid en zwammen ontstaan. Wij staan tot uw beschikking voor de volledige behandeling van een huis of voor specifieke kamers.

Metselwerk

Renovatie en bouw, structuur of decoratie, wij staan tot uw beschikking voor de diensten die u nodig heeft. Wij luisteren naar uw behoeften en maken een studie van uw project voor een snelle en gratis prijsopgave. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, een gekwalificeerde professional zal uw vragen beantwoorden.

Kozijnen, deuren en ramen

Samen met het metselwerk stellen wij voor de kozijnen, de deuren en de ramen te plaatsen. Wij werken samen met fabrikanten die uw producten op maat maken, alle materialen zijn beschikbaar (pvc, hout, aluminium) maar ook verschillende soorten beglazing. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten op dit gebied, een gekwalificeerde technicus zal tot uw beschikking staan.

Verwarming

Dit is een belangrijk aspect van uw huis en wij willen dat u profiteert van onze ervaring en kwalificaties op dit gebied. Wij kunnen u een condensatieketeloplossing bieden die optimaal is voor uw huis en uw behoeften. Het is een beproefd, zeer efficiënt en duurzaam stuk gereedschap. Wij bieden u een studie en een gratis prijsopgave voor uw project. De installatie door onze gecertificeerde vakmensen garandeert een optimale werking van uw ketel. Met sommige producten kan een rendement van bijna 100% worden bereikt. Bij een ketelwissel kan de energiebesparing oplopen tot 40 procent. Bovendien kunnen premies worden verkregen voor de installatie van deze condensatieketels.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, de studie van uw project en de prijsopgave zijn gratis. Wij doen ons best om u zo spoedig mogelijk binnen 48 uur te antwoorden. Indien u meer informatie wenst over onze diensten, zal een gekwalificeerde adviseur in het veld u graag helpen.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Alpha Invest Renovation SPRL
-Avenue Winston Churchill 149 
1180 -Bruxelles, Belgium
BTW: 0741.999.223
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.