Welkom bij ALOR Elektriciteitswerken

Over ons


Dient de tijd zich aan om elektriciteitswerken te laten uitvoeren in je woning? Dan hebben we goed nieuws voor jou aangezien wij van ALOR Elektriciteitswerken hier als geen ander raad mee weten! Ons bedrijf is gelegen in Maasmechelen en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen en Limburg. We zijn pas in 2019 uit de startblokken geschoten en kunnen daarom nog geen tonnen ervaring voorleggen, maar dat weerhoudt ons hoegenaamd niet om ambitieus te zijn en ervan te dromen om op een dag uit te groeien tot een van de bepalende spelers in de sector.

Bij ALOR Elektriciteitswerken hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds een optimale relatie te onderhouden met iedere klant en doen er alles om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen. Omwille daarvan gaan we niet over een nacht ijs en kiezen we er weloverwogen voor om enkel personeel aan te werven dat de juiste opleiding gevolgd heeft en tevens kan putten uit de nodige ervaring. Daarnaast scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij. Op die manier zijn we te allen tijde mee met het reilen en zeilen in de branche en is het mogelijk om te anticiperen op eventuele onverwachte wendingen.

Ben je absoluut te vinden ervoor om met ons in zee te gaan, maar zou je graag eerst de laatste twijfels waarmee je zit uit de wereld geholpen zien worden? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van vakmensen staat klaar om z’n tanden te zetten in jouw persoonlijke project en een oplossing op maat aan te reiken die zo goed als mogelijk beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Je kan bij ALOR Elektriciteitswerken komen aankloppen als je elektriciteitswerken ter uitvoering gebracht wil zien worden. Voor al onze klussen maken we overigens gebruik van materialen van de beste kwaliteit, houden we een efficiënt tempo aan en vragen we correcte prijzen.

Of het nu gaat om de vernieuwing van een bestaande of de plaatsing van een nieuwe elektrische installatie, domotica, herstelwerken of nog iets anders: je kan voor al deze werken bij ons terecht!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
ALOR Elektriciteitswerken
Vlasstraat 45 bus A 
B-3630 Maasmechelen, Belgium
BTW: BE0687978933
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.