Welkom bij Albert Group

Over ons


Albert Group is een bedrijf gespecialiseerd in commerciële schoonmaakdiensten en algemene bouwwerken. Ons bedrijf uit Dilbeek is een familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, dus kennis en expertise is bij ons voor de volle 100% verzekerd.

Eerst en vooral hechten wij enorm veel belang aan een propere werkplek en wij doen er dan ook alles aan om u deze te kunnen bezorgen. Daarnaast is een veilige werkplek, waar al uw medewerkers in optimale omstandigheden kunnen werken, ook van uiterst belang voor Albert Group.

In dit geval bieden wij ook algemene bouwwerken, die onder anderen pleisterwerkenstukadoors, schilderwerken, tegelwerken, vloerwerken, etc. omvatten.

Denkt u aan een nieuwe winkelinrichting, een industrieel magazijn dat verbouwd moet worden of nieuwe kantoorinrichtingen? Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project!

Waarom zijn wij nog de beste in ons vak? Ons bedrijf streeft er namelijk naar om te blijven groeien in de renovatiesector, door gebruik te maken van onze kennis en praktische vaardigheden in algemene bouwwerken. Ons goed opgeleid en ervaren team beschikt echter over alles wat u nodig heeft om van uw ruimte weer een droomplek te maken! 


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wenst u een optimale productiviteit in en rondom uw werkomgeving door te zorgen voor een propere ruimte? Reken dan op Albert Group!

Zij houden rekening met de eigen, specifieke schoonmaakbehoeften van iedere werkplek en beseffen ook dat het belangrijk is om de werknemers niet te storen tijdens hun productieve werkuren.

Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat ze moeten doen! Zij garanderen steeds de beste schoonmaakresultaten, afgestemd op uw noden. De verschillende schoonmaakdiensten zijn de volgende:

 • Schoonmaak bij bedrijven, waaronder voornamelijk kantoorreiniging
 • Schoonmaak bij banken
 • Schoonmaak bij ICT-bedrijven (ICT-schoonmaak: computers, multimedia, …)
 • Een schoonmaakbeurt na een verhuur, renovatie of nieuwbouw
 • Schoonmaak bij ziekenhuizen en scholen
 • De reiniging van ramen en kozijnen
 • De schoonmaak van sanitaire ruimtes
 • Zij sorteren en ruimen ook afval op na afbraakwerken

Voor de algemene bouwwerken gaan zij meteen uw visie eenvoudig vertalen naar praktische oplossingen. Hierdoor kan u dus altijd een eindresultaat verwachten dat voldoet aan uw verwachtingen!

U kan zowel rekenen op afbraak- en gyprocwerken als op een complete interieurrenovatie: zij kunnen het allemaal. Hun renovatieservice begeleidt u van begin tot einde, van het ontwerp tot voltooiing.

Daarnaast doet Albert Group ook beroep op andere aannemers, architecten of actoren. Dit zorgt er dan ook meteen voor dat zij de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Tenslotte kan u bij Albert Group steeds weer rekenen op een veilige werf, doordat zij het nodige ondernemen om de werf optimaal te beveiligen. Door eerst te zorgen voor een duidelijk gesprek met u en de andere bedrijven die in het pand aanwezig zijn, zorgen zij voor de nodige maatregelen om stof- of geluidsoverlast te voorkomen.

Bent u ervan overtuigd dat zij de ideale partner zijn om van uw ruimte weer een productieve en propere ruimte van te maken? Wacht dan niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Albert Group
Pastoor Cooremansstraat 3 
1702 Dilbeek, Belgium
BTW: BE0730607958
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.