Welkom bij Aissdecor

Over ons


Wij zijn Aissdecor, uw aanspreekpunt voor schilderwerken, raamdecoratie en kleuradvies.

Reeds 15 jaar zijn wij bezig met schilderwerken, gordijnen, raamdecoratie.

Wij zorgen steeds voor een piekfijne afwerkingen. Niet enkel gebruiken wij kwalitatief hoogstaande producten en doen we alles met de hand, maar geven wij, indien gewenst, ook altijd advies op maat. Wij geven persoonlijk kleuradvies.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Schilderwerken

Heeft u schilderwerken die u een te groot karwei lijken? Of wilt u deze liever professioneel laten doen? Zoek dan niet verder, en contacteer ons.

U kunt bij ons terecht voor onder andere plamuurwerken, het schilderen van heel uw interieur of enkele kamers. Zo bieden we bijvoorbeeld ook renovatievliezen, vliesbehangen, maar ook decoratieve technieken zoals omlijstingen. Bij ons kan u terecht voor schildertechnieken met garantie. We bieden u de beste kwaliteit.

Onze zaakvoerders, Hans Vannieuwenhuyse en Cynthia Mestdagh, zijn persoonlijk op iedere schilder-”werf” aanwezig. Zij coördineren de werken, zodat alles netjes en verzorgd verloopt.

Wij gebruiken verf en producten van merken zoals Mortex, Chroma behang, Boss paints en Chivasso. Reken maar dat handwerk en kwaliteit bij ons centrale waarden zijn.

Mortex wordt voornamelijk in badkamers gebruikt omwille van zijn rustieke look en wellness effect.

Raamdecoratie

Ramen zijn naast de kleuren in uw interieur, heel doorslaggevend. Ze bepalen namelijk het natuurlijk licht dat in uw interieur komt. Vanzelfsprekend zijn gordijnen en dergelijke raamdecoratie ook zeer bepalend voor uw interieur en de sfeer die u wilt creëren.

Zo kan u met de juiste raamdecoratie of gordijnen een warme sfeer in koele kamers scheppen. Daarnaast werken zulke stoffen element ook als akoestische isolator.

In ons assortiment vindt u qua gordijnen bijvoorbeeld overgordijnen, vouwgordijnen, Japanse wanden, schuifwanden, vitrage, in-between, etc… Daarnaast is er een ruime keuze in onze zonweringen zoals onder andere houten schutters, verticale en horizontale lamellen, zonnewering in een Japans design, rolgordijnen, faccette shades, maar ook dakraam producten.

We kunnen u ook verder helpen met decoratie en toebehoren, namelijk roedes, rails, baldekijnen, embrassen, kussen en dergelijke.

Cynthia Mestdagh werkt in ons atelier achter de naaimachine waar ze uw gordijn op maat naait. Opmetingen en plaatsingen doen we bij u ter plaatse. Zo zal uw gordijn vallen net als in een interieurmagazine.

Kleuradvies

Wat houdt kleuradvies nu net in? Wel, als de zoektocht naar de juiste kleuren voor uw interieur erg moeizaam verlopen, en u wilt niet in een witte doos leven, dan kan het een aanrader zijn om professionele hulp hierbij in te schakelen. Wij helpen u graag verder met het kiezen van de juiste kleuren voor uw interieur.

Wilt u mee zijn met de laatste trends of liever een eigenzinnig interieur, helemaal op uw maat? In beide gevallen kunnen we u ter hulp schieten. We zijn op de hoogte van alle laatste nieuwe trends op vlak van kleur in interieur.

Regio ' s van de activiteit




Certificaten / Awards



HIB LABEL SINDS 2014
Adres
Aissdecor
Tieltstraat 34
8740 Pittem, België
BTW: 0867749825
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .