Welkom bij Adyns Interieur

Over ons


Is de tijd rijp om je keuken, interieur en/of vloer op te smukken aan de hand van renovatiewerken? Dan is er goed nieuws, want voor alle bovengenoemde klussen kan je bij Adyns Interieur terecht!

Onze firma bevindt zich in Kuurne en we zijn werkzaam in de regio’s Henegouwen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. De afgelopen jaren hebben we de nodige ervaring in het vak opgedaan, wat van ons de ideale partner maakt om je verbouwingsproject aan toe te vertrouwen.

Bij Adyns Interieur hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met ons cliënteel en gaan graag een samenwerking op lange termijn aan met hen.

Daarom spreekt het voor zich dat we enkel personeel in dienst hebben dat de juiste scholing genoten heeft en een minimum aan ervaring aan de man kan brengen. Verder volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus.

Zo zijn we te allen tijde mee met de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de sector en kunnen we ruim op voorhand inspelen op eventuele onverwachte wendingen.

Ben je na het lezen van bovenstaande info mee met ons verhaal, maar zit je nog met vragen die voorlopig onbeantwoord zijn gebleven? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van vakmensen kan niet wachten om je met raad en daad bij te staan en een oplossing op maat uit te werken die volledig beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


De specialiteiten van Adyns Interieur zijn de volgende:

Als je het wenselijk vindt om je keuken in een nieuw jasje te steken, kan je je keukenrenovatie met een gerust gemoed uitbesteden aan Adyns Interieur. Wij stemmen ons helemaal af op jouw persoonlijke behoeften, maken gebruik van duurzame materialen en houden gedurende het hele project rekening met jouw persoonlijke smaak en stijl.

Naast keukenrenovaties weten we eveneens raad met interieurrenovaties, meer bepaald in de vorm van kasten op maat en schrijnwerken. Gaande van een dressing en een tv-meubel tot een boekenkast en zoveel meer: je kan voor al deze zaken een beroep doen op onze deskundige hulp.

Met vloer- en chapewerken sluiten we de rij. Een van de opties die we je te bieden hebben, is die van parketvloeren. Laat ons weten hoeveel vierkante meter parket je wil leggen binnen welk tijdsbestek en wij regelen de rest.

Uiteraard behoren algemene vloerwerken ook tot de mogelijkheden bij ons. Natuurtegels, marmer, graniet of klinkers in je leefruimte, keuken, badkamer of gang: u vraagt, wij leggen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Adyns Interieur
Poolster 19 
B-8520 Kuurne, Belgium
BTW: BE0543808229
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.