Welkom bij Ad@Iso

Over ons


Is de tijd rijp om isolatiewerken te laten uitvoeren en wens je hiervoor een beroep te doen op een expert? Dan ben je bij Ad@Iso alvast aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in isolatie, dakisolatie en vloerisolatie.

Ons bedrijf is gelegen in Berlaar en wij zijn werkzaam in en rond Antwerpen. Door de jaren heen hebben we ons weten opwerken tot een van de toonaangevende spelers in het isolatielandschap, waardoor we de geknipte partner zijn om mee in zee te gaan.

Bij Ad@Iso hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Ons doel is steeds om een optimale verstandhouding te onderhouden met ons cliënteel en een samenwerking op lange termijn met hen aan te gaan.

Hierbij spreekt het voor zich dat we uitsluitend werknemers in dienst hebben die de juiste scholing genoten hebben en over een minimum aan ervaring beschikken. Bovendien volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus.

Zo zijn we altijd up to date van het reilen en zeilen in de sector en komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Zou je na het lezen van bovenstaande info graag nog extra inlichtingen inwinnen? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

Onze experts staan te popelen om je met deskundig advies bij te staan en een oplossing op maat aan te reiken die volledig overeenstemt met jouw persoonlijke verlangens.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Ad@Iso houdt zich voornamelijk bezig met isolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Je kan er alleen maar baat bij hebben dat je hele huis van goede isolatie voorzien is.

Wij voeren deze diensten met alle plezier uit en er is meer: wij garanderen je dat we enkel gebruik maken van materialen van de beste kwaliteit en dat we werken aan een strak tempo tegen eerlijke prijzen.

Isoleren brengt verschillende voordelen met zich mee. Je voorkomt voortaan overbodige warmteverliezen. Verder maak je aanspraak op premies en zal de temperatuur doorheen je huis overal constanter zijn.

Als er een plek in huis is die voorzien moet worden van isolatie, dan is het wel het dak. Een slecht of niet geïsoleerd dak zorgt ervoor dat veel warmte verloren gaat. Door een goede dakisolatie te laten aanbrengen, spaar je tot wel 30% uit op je energiefactuur.

Tot slot nemen we ook vloerisolatie voor onze rekening. Het zal je niet meer verbazen dat je opnieuw bespaart op je energiefactuur als je dergelijke ingreep laat doorvoeren. Naast de besparingen kan je genieten van warmere grond en vermijd je potentiële vochtproblemen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Ad@Iso
Pastoor Praillestraat 28 
B-2590 Berlaar, Belgium
BTW: 0842698881
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.