Welkom bij -

Over ons


Is het moment aangebroken om je huis te onderwerpen aan een opknapbeurt in de vorm van dakwerken? Of zijn het eerder gevelwerken die zich opdringen?

In beide gevallen hebben we goed nieuws voor jou, want bij deze heb je met Pro Cleaning de geknipte kandidaat gevonden om dergelijke klussen aan toe te vertrouwen. Onze firma heeft z’n vestiging in Aalter en de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen kunnen een beroep doen op onze diensten.

We zijn inmiddels een dikke 5 jaar aan de slag in het vak, wat maakt dat we toch al enige ervaring verworven hebben en een streepje voor hebben op bedrijven die pas van start zijn gegaan in de sector.

Woorden schieten haast tekort om het belang van klanttevredenheid te onderstrepen. Een onderneming kan er enkel wel bij varen wanneer klanten een positief gevoel overhouden aan afgeleverd werk.

We proberen altijd te investeren in een goede onderlinge relatie met ons cliënteel en zetten alles op alles zodat ze een samenwerking op lange termijn zouden aangaan met ons.

Om deze doelen kracht bij te zetten, hebben we uitsluitend mensen in dienst die de juiste scholing genoten hebben en kunnen beschikken over de nodige ervaring. Verder volgen we te gepasten tijde een bijscholing.

Op die manier zijn en blijven we optimaal op de hoogte van het reilen en zeilen in de branche en is het mogelijk om ruim op voorhand te anticiperen op eventuele onverwachte wendingen .

Hou je zeker en vast een prettig gevoel over aan wat we je te bieden hebben, maar ontbreekt het je vooralsnog aan overtuigingskracht? Twijfel dan absoluut niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team, dat stuk voor stuk bestaat uit geschoolde en enthousiaste medewerkers, gooit met veel plezier alle beschikbare middelen in de strijd om tegemoet te komen aan jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


De voornaamste bezigheden van Pro Cleaning zijn dakwerken, meer bepaald dakreiniging en dakontmossing, en gevelwerken. De uitvoering van onze werken gaat steevast gepaard met materialen van topkwaliteit, in combinatie met een snelle service aan eerlijke prijzen.

Je huis op elk mogelijk vlak correct onderhouden is cruciaal en daarbij mag je zeker je dak niet uit het oog verliezen. Door je dak op en tijd en stond te laten reinigen en te laten ontmossen, laat je het er weer als nieuw uitzien en verhinder je schade en vochtproblemen.

Net zoals het dak is je gevel eveneens een van de belangrijkste onderdelen van je woning. Of je nu een gevelreiniging, gevelrenovatie, zandstraling, gevelbekleding of pleisterwerken wenst: voor al deze types van gevelwerken kan je bij ons terecht.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Geert   .

04/02/2021    Deinze


Project : Ontmossen voor een dak te Deinze
Beoordeling : uitgebeide informatie. Afspraak stipt nagekomen
Adres
-
Heirstraat 
B-9880 Aalter, Belgium
BTW: -
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.