Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Speciaal drukwerkBedrukken toiletpapierGraag zou ik toiletpapier laten bedrukken in full-colour met 1 afbeelding op. Bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerkKraslotjes met kraslaagKraslotjes grootte bankkaart in karton (of indien iets anders goedkoper) met kraslaag. 2 versies: 1e versie 24.000 (niet winnende), 2e versie 600 (winnende).
Speciaal drukwerkReclame op broodzakkenreclame op broodzakken voor onze gezondheidsactie 'Retie (be)weegt'
Belettering auto's, gevels of spandoekenAutosticker voor op busjeAuto sticker voor op mijn busje. 2 x 120cm op 80cm 1 x 150cm op 90cm Auto sticker voor 2 zijkanten en achterkant van opel movano dubbele cabine.
Speciaal drukwerkLidkaarten 2017Lidkaarten 2017 voor onze fanclub - 200 exemplaren - genummerd.
Speciaal drukwerkFietslabelsFietslabels 100 stuks (beperkte oplage voor uittesten van de formule).
Drukken van folder, flyer of afficheBladwijzers650 bladwijzers, recto verso, zwart-wit of in kleur (afhankelijk van prijs).
Speciaal drukwerkBoterpapierEen ronde voor' met de letters pur genieten op voor boven op goede boter te leggen voor restaurant mee op tafel te zetten.
Belettering auto's, gevels of spandoekenBelettering op 2 wagensVoor 2 wagens (Renault Espace Initiale en Renault Captur) autobelettering. Voor Espace op de achterruit, voor Captur op de achterruit en de deuren vooraan.
Speciaal drukwerkOldtimer toerritplatenOldtimer toerritplaat met afbeelding van Mercedes SL (liefst type 107) en opschrift: Gerry SL classics.
Speciaal drukwerkFrietbakjes en -zakjesIk ben op zoek naar een leverancier voor tricolore frietbakjes en frietzakken.
Speciaal drukwerkDrukwerk in full colorFrietzakjes 1500 Frietbakjes 1500 Popcornzakjes 1500 Servetten 3000 Allemaal bedrukt in full color en geleverd in Brussel
Drukken van tijdschrift, boek of krantDrukken magazineDrukken magazine. 1 versie 550 stuks
Speciaal drukwerkServiettenWitte servietten met rood Imperial logo op + quote "Your first choice".
Speciaal drukwerkGepersonaliseerd inpakpapierVoor de firma Brantano zijn wij op zoek naar een leverancier voor gepersonaliseerd inpakpapier te laten maken. Hierna wat meer informatie. Het logo dat op het papier zou moeten komen bestaat uit vier kleuren (indien slechts een minder aantal kleuren mogelijk is bij jullie, kunnen we het logo eventueel herbekijken). We zouden een oplage van een 1000 rollen plaatsen (dit aantal o.b.v. een offerte bij een andere leverancier waarbij de rollen een lengte van 3m hebben). Deadline levering zou rond 20 augustus moeten zijn.
Speciaal drukwerkDrukken van tombolalotjesTombolalotjes 1.000 stuks.
Speciaal drukwerkPrijsofferte voor 500 lidkaartenGraag een prijsofferte gewenst voor 500 lidkaarten met 2 zijdige bedrukking alsook volgnummer.
Speciaal drukwerkDrukken notaboekjeOfferte voor Moleskine notaboekje gelijnd, 21 x 13, zwart met erin gedrukt afbeelding van ons Nieuw Havenhuis en onderaan middag logo. Aantal stuks 2.000 tot 5.000.
Speciaal drukwerkDrukken van kampschildjesKampschildjes, stoffen schildjes om op een KSA-hemd te naaien. deze schildjes mogen in kleur of zwart - wit zijn.
Drukken van brochure of catalogusBrochures menu 2 versiesBrochures menu 2 versies 1) 8p + 4p cover 2) 16p + 4p cover
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Geweldig om zo eenvoudig zoveel offertes te ontvangen."

"Zeer goede site, gemakkelijk contact leggen met meerdere leveranciers."

M. Odeur

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.