Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?

* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?

* 4. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?

Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriŽntatie, toegangsweg, ...)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: zonnepanelen in Vilvoorde

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Vlaams Brabant zonnepanelen voor een woning in Meise Ik wens een prijsofferte voor zonnepanelen. Ik betaal nu 230Ä per maand aan elektriciteit. Ik wens de panelen te plaatsen op de woning zelf. Dit is een pannendak. Geen idee van de oppervlakte of de oriŽntatie.
Vlaams Brabant zonnepanelen voor een woning in Bever Ik wens een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een aangebouwd bijgebouw aan de zuidoostelijke kant. Deze heeft dakplaten. Verbruik van 5000kw.
Vlaams Brabant Zonnepanelen voor een woning Graag had ik een offerte voor zonnepanelen verkregen. Ik ben momenteel wel geen idee van het verbruik. Grondoppervlakte van 16x5m. Geen idee van de oriŽntatie van de woning lmaar ik vermoed oost-west.
Vlaams Brabant Zonnepanelen voor in de regio Affligem Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met sarnafil(roofing) en keien, +4000kwh, opp. +40m≤. Voor zo vlug mogelijk.
Vlaams Brabant Zonnepanelen te Zemst Ik ben eigenaar van een 3gevel woning van 2007. Nu zoeken wij zonnepanelen. We verbruiken rond de 100Ä per maand aan stroom ( net nieuwe jacuzzi) en we wonen hier met 3 personen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Vlaams Brabant Zonnepanelen voor in de regio Halle Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend zadeldak met leien, zuidgericht, opp. +35m≤. Voor volgend jaar.
Vlaams Brabant Zonnepanelen te Opwijk Ik ben eigenaar van een rijwoning van 2002 en zoek een offerte voor zonnepanelen. Het dak is 8 m breed en 3m hoog. Op dit moment betaal ik 135Ä per maand aan gas en stroom samen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte ? Groeten, Marivoet
Vlaams Brabant Zonnepanelen te Zemst Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1995 en zoek zonnepanelen. Ik wens deze in de tuin te plaatsen van 4a. We hebben een stroomverbruik van 300Ä aan gas en stroom. We hebben elektrische verwarming.
Vlaams Brabant Zonnepanelen te Nieuwrode Ik ben opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. Het is een vrijstaande woning van 1940. Er liggen dakpannen op het zadeldak. Ik betaal 110Ä aan stroom per maand. Kan u mij bellen voor een afspraak en mooie offerte.
Vlaams Brabant Zonnepanelen voor in de regio Erps-Kwerps Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, 4000 kwh, opp. +50m≤, wanneer is te bekijken.

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.


Een aantal tips voor wie zonnepanelen laat plaatsen:

Bescherm uw panelen tegen diefstal

Zonnepanelen worden maar al te vaak gestolen. U doet er dan ook best alles aan om uw zonnepanelen te beveiligen. Met deze tips in het achterhoofd zou u diefstal moeten voorkomen:

  • Noteer het serienummer van uw panelen en geef het in op www.besafe.be. In geval van diefstal kan de politie uw panelen zo makkelijker terug vinden.
  • Laat geen voorwerpen liggen die de toegang tot de panelen vergemakkelijken, zoals bijvoorbeeld een ladder.
  • Ga na of u verzekerd bent tegen diefstal van zonnepanelen. Als dit het geval is en uw panelen worden gestolen, verwittig uw verzekeringsagent dan zo snel mogelijk.
  • Zorg dat uw panelen goed vast zitten.
  • Stel een alarm in werking die elke poging tot diefstal kan detecteren en een signaal kan doorsturen naar de politie.

Zorg voor regelmatig onderhoud

Als u zonnepanelen laat plaatsen zal u op zich niet zoveel extra tijd verliezen in het onderhoud ervan. Het volstaat de panelen een paar keer per jaar te reinigen. Fijn stof kan namelijk op uw panelen belanden waardoor hun rendabiliteit vermindert.

Geniet van een zorgeloze energievoorziening

Zonnepanelen zijn al bij al een goede investering. U wacht best niet te lang met de plaatsing ervan. Vul onze korte vragenlijst in en ontvang vandaag nog tot 3 offertes. Zo kan u rustig de beste installateur kiezen en na de plaatsing genieten van een prima energievoorziening.


Lexicon voor zonnepanelen:

Zonnecel: Een zonnecel is meestal maar een vingernagel groot en is een stukje elektronica dat zonlicht omzet in elektriciteit. Fotovoltaïsche cel is de officiële naam voor een zonnecel. Een zonnecel produceert een of twee volt in een ruimte met veel licht, evenveel als een gewone batterij. Een zonnepaneel bestaat uit veel cellen naast elkaar, dus deze panelen kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden. Een zonnecel bestaat uit twee lagen halfgeleidend materiaal: Een P- en N-laag, met daartussen een dunne grenslaag.


Zoektermen:

FotovoltaÔsche zonnepanelen  ,  Kostprijs zonnepanelen  ,  Opbrengst zonnepanelen  ,  Prijzen zonnepanelen  ,  Subsidies zonnepanelen  ,  Vreg zonnepanelen  ,  Werking zonnepanelen  ,  Zonnepaneel  ,  Zonnepanelen  ,  Zonnepanelen kopen  ,  Zonnepanelen prijs

Leveranciers Vilvoorde
+500 Getuigenissen!

"Gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, snelle reacties."

"Een interessant tool om verschillende - onbekende firma's te contacteren."

T. Gala


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.