Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search
Wtcs

Wtcs

Bolk 146
B-2350 Vosselaar, Belgium
Profil d'entreprise
Demande de prix
(sur Bobex)
Activités:
WTCS bestaat reeds twee jaar.
Gedurende deze periode hebben wij voor verschillende klanten websites, documenten en promomaterialen ontworpen. Wij maakten ons ook sterk op gebied van vertalingen van documenten en softwareprogramma’s.
Van ons klantenbestand maakt ook de cosmetica gigant L’Oréal Belgilux deel uit.
WTCS spitst zich ook toe op het aanbieden van “on-site” diensten aan bedrijven en particulieren in gans België en Luxemburg.
Ik heb 15 jaar ervaring opgedaan bij grote computerfirma’s (o.m. in Frankrijk).
Tijdens het eerste jaar actief als zelfstandig ondernemer op de Belgische markt, ontdekte ik, een grote opening nl. een gebruiksvriendelijk programma voor kapsalons met hieraan verbonden een persoonlijke opvolgingsservice.
Gezien ik in deze sector reeds 6 jaren ervaring opgedaan heb weet ik exact wat de kappers wensen en ben ik op zoek gegaan naar een oplossing om de kappers te voorzien van een eenvoudig, snel en to the Point beheersprogramma.
Na meerdere programma’s getest te hebben is mijn keuze gevallen op het programma “Flexxis”.
Dit geeft als resultaat dat wij voor de Belgilux een ideaal programma kunnen voorstellen aan de kappers.
Vanaf heden kunnen we u een totaalpakket voorstellen bestaande uit: - softwareprogramma – hardware(aangepast aan de behoefte van de klant) - randapparatuur alsook Pos (Point of Sales) systemen.
“Wij zoeken voor de klant het juiste materiaal en software waarmee we perfect aan al zijn computer behoeften kunnen voldoen”.
Ons streefdoel is: “Eerlijkheid naar de klant toe, geeft een tevreden klant” .
Wij hebben alles onder één dak zodat het voor onze klanten gemakkelijk is dat deze geen verschillende bedrijven moeten aanspreken.
Onze grote troef is dat wij van maandag tot en met zaterdag van 9u00 tot 21u00 doorlopend bereikbaar zijn, zodat wij een snelle en goede service kunnen verzekeren.
Wij verkopen ook hard- en software.
Année de création:

Nombre d'employés:
Localisation (filiales):
Bolk 146
B-2350 Vosselaar
Offre
Demandez un devis