Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type dienst wenst u?

 
 
 

* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?

 
 
 
 

* 3. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: waterverzachter / waterontkalker in Oudenaarde

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Oost-Vlaanderen Waterverzachter voor de regio Sint-Gillis-Waas Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Enkel leidingwater, 3 personen, rond de 100m³ per jaar.
Oost-Vlaanderen Waterverzachter voor een woning in Maldegem Dit is een nieuwbouwwoning. De wasmachine en sanitair zijn aangesloten op regenwater. Deze nieuwbouw staat in de bouwwerken en de ruwbouw is reeds voorzien. We zoeken een waterverzachter met drukregelaar. Dit is voor een waterverzachter voor het ontkalken en filteren van het water.
Oost-Vlaanderen Waterverzachter voor een woning in Ninove Ik zoek een offerte voor het ontharden van, het water. Verbruik is nooit opgemeten. Dit is een oud rijhuis van meer dan 100 jaar oud.
Oost-Vlaanderen Waterverzachter te Eeklo Offerte voor waterverzachter. Huishouden bestaat uit 2 personen. Leidingwater.
Oost-Vlaanderen Waterverzachter te Zwalm Nieuwe installatie van een waterverzachter. Het huishouden bestaat uit 4 personen. We maken enkel gebruik van leidingwater.
Oost-Vlaanderen Waterverzachter te Melsele Onlangs heb ik een huis gekocht. In dit huis zouden wij een nieuwe installatie willen plaatsen van een waterverzachter. Er wordt op dit moment enkel gebruik gemaakt van leidingwater. Het huishouden bestaat uit 1 persoon.
Oost-Vlaanderen Waterverzachter voor de regio Ninove Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. 5 personen, leiding en regenwater(toilet), +5 tal aanslutingen.
Oost-Vlaanderen Waterverzachter voor een woning in Erembodegem Dit is voor de plaatsing van een volledige nieuwe waterververzachter. Momenteel gebruiken we enkel leidingswater. We zijn met twee mensen. Twee toiletten, een bad en douche, wasmachine, boiler, kraan in keuken en buiten en afwasmachine. We zoeken vooral een oplossing voor de kalke n de uitdroging van water.
Oost-Vlaanderen Waterverzachter voor een woning in Adegem Geen idee van vebruik. We zijn met 4 mensen in de woning. Nu had ik graag een offerte verkregen voor de installatie van een waterverzachter.
Oost-Vlaanderen Waterverzachter te Bottelare Nieuwe installatie van een waterverzachter. Huishouden bestaat uit 4 personen waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen. We maken gebruik van leidingwater, maar in de toekomst wensen wij gebruik te maken van een combinatie van regenwater en leidingwater.
Zoektermen:

Hard water  ,  Installateur waterverzachters  ,  Kalkvrij  ,  Osmose  ,  Waterbehandeling  ,  Waterfilter  ,  Waterontkalker  ,  Waterverzachter  ,  Zout

Leveranciers Oudenaarde
+500 Getuigenissen!

"Pour la seconde fois que je fais appel à vos services, je n'ai que des éloges à vous adresser; ..."

S. Wylock

"Ik was positief verrast door het aantal reacties."


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.