Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type dienst wenst u?

 
 
 

* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?

 
 
 
 

* 3. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: waterverzachter / waterontkalker in Oostende

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
West-Vlaanderen Waterverzachter voor een woning in Beerst Ik gebruik enkel stadswater en merk dat ik enorm hard water heb. Daarom had ik graag met iemand ter plaatsen een afspraak gemaakt op de opties voor een waterverzachter te bekijken. Zou het daarom mogelijk zijn om mij na de kantooruren, na 17u, op te bellen om ter plaatsen deze mogelijkheden en een prijsofferte te bespreken.
West-Vlaanderen Waterverzachter voor de regio Izegem Ik wens een andere waterverzachter voor mijn prive. Nu Aqua Service (kapot), leidingwater enkel, 4 personen, 4 tal aansluitingen.
West-Vlaanderen Waterverzachter te Zwevegem Wij wensen in onze woning een waterverzachter te zetten. Het gaat om een woning die gebruik maakt van een combinatie van leidingwater en regenwater. In totaal bestaat het gezin uit 5 personen.
West-Vlaanderen Waterverzachter voor een woning in Kortrijk Ik zoek een offerte van waterverzachter. We zijn met twee mensen in de woning. Woning in renovatie en de waterleiding wordt vernieuwd. Plaatsing voor de tweede helft 2017.
West-Vlaanderen Waterverzachter voor een woning in Wevelgem Ik ben op zoek naar een waterverzachter voor twee personen. Dit is voor het ontkalken van het water. Geen idee van verbruik. Woning origineel van 38 maar volledige gerenoveerd.
West-Vlaanderen Waterverzachter voor een woning in Zedelgem Ik zoek een offerte voor een nieuwe waterverzachter. We vooral problemen met kalk in het water. We gebruiken regenwater voor sanitair en de wasmachine. Het precieze verbruik ken ik wel niet.
West-Vlaanderen Waterverzachter voor een woning in Heule Ik zoek een oplossing voor het harde water. Momenteel geen idee van verbruik. We zijn met drie mensen in de woning en gebruiken naast leidingswater ook regenwater voor het sanitair. Woning van 1950.
West-Vlaanderen Waterverzachter voor een woning in harelbeke Dit is voor een woning waar we gebruik maken van regenwater . Geen idee van verbruik van water. We zijn met 4 mensen in de woning .
West-Vlaanderen Adoucisseur d'eau pour propriété privé à De Panne 8660 - Propriété privé situé à De Panne 8660. - Devis pour une nouvelle installation. - Appartement situé au 1 er étage d'un immeuble à appartements à La Panne. - 7 connexions d'eaux. - Possibilité de fixer rdv sur place. - Contact par téléphone. MERCI.
West-Vlaanderen Waterverzachter voor de regio Ieper Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leidingwater enkel, 4 personen, 350€ per jaar, 8 tal aansluitingen.
Zoektermen:

Hard water  ,  Installateur waterverzachters  ,  Kalkvrij  ,  Osmose  ,  Waterbehandeling  ,  Waterfilter  ,  Waterontkalker  ,  Waterverzachter  ,  Zout

Leveranciers Oostende
+500 Getuigenissen!

"Heel vlotte dienst. Heel tevreden."

"efficiënt en vlug"

C. Pirquet


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.