Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type dienst wenst u?

 
 
 

* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?

 
 
 
 

* 3. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: waterverzachter / waterontkalker in Mechelen

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Antwerpen Waterverzachter voor de regio Beerse Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leidingwater en regenwater(buitenkraan en toiletten), 4 personen, veel kalkvorming. 8-10 tal aansluitingen.
Antwerpen Waterverzachter te Kalmthout Nieuwe installatie van een waterverzachter voor huishouden van 4 personen. In deze huishouden zijn er 2 volwassenen en 2 kinderen. Er wordt gebruik gemaakt van leidingwater.
Antwerpen Waterverzachter voor een woning in Beerse Ik zoek een offerte voor waterverzachter voor een appartement. Momenteel heb ik geen idee van de waterhardheid en verbruik. We zijn met 2 tot 3 mensen in het appartement. We wensen het water te ontharden en te filteren voor drinkwater.
Antwerpen Waterverzachter voor een woning in Antwerpen Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor een appartement. Ik zoek vooral een oplossing van de verkalking van het water. Geen idee van het verbruik, we zijn met twee personen.
Antwerpen Waterverzachter voor de regio Mortsel Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leidingwater enkel, 4 personen, 130 euro/kwartaal, 6 tal aansluitingen.
Antwerpen Waterverzachter voor de regio Brecht Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leidingwater en regenwater (toiletten), 3 personen, 90m³, 7 tal aansluitingen.
Antwerpen Waterverzachter voor een woning in Mechelen Ik ben op zoek naar een offerte voor een waterverzachter voor een woning in renovatie . We gebruiken regenwater voor 1000l regenwater voor de tuin wagen; van het leidingswater heb ik nu geen idee verbruik . Woning van 92 jaar oud maar wordt nu wel volledig gestript. Door deze werken kan ik waarschijnlijk wel pas eind oktober begin november een afspraak maken om ter plaatse de mogelijke installatie te bespreken.
Antwerpen Waterverzachter voor een woning in Borgerhout Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor het kalk tegen het water te gaan en eventueel ook filtering van het water. We gebruiken enkel leidingswater maar ik ken mijn verbruik niet. Woning van meer dan 100 jaar.
Antwerpen Waterverzachter voor de regio Rumst Ik wens een andere waterverzachter voor mijn prive. Nu is het Aqua Service (te oud), leidingwater enkel, 100m³ per jaar.
Antwerpen Waterverzachter voor de regio Antwerpen Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive(herenhuis). Leidingwater enkel, 3 personen, 11 tal aansluitingen.
Zoektermen:

Hard water  ,  Installateur waterverzachters  ,  Kalkvrij  ,  Osmose  ,  Waterbehandeling  ,  Waterfilter  ,  Waterontkalker  ,  Waterverzachter  ,  Zout

Leveranciers Mechelen
+500 Getuigenissen!

"Goed initiatief !"

R. Ottoy

"De Bobex marktplaats is heel nuttig, en makkelijk."

S. Kurt


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.