Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type dienst wenst u?

 
 
 

* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?

 
 
 
 

* 3. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: waterverzachter / waterontkalker in Bilzen

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Limburg waterverzachter voor een woning in Hasselt We verbruiken momenteel 200m³. We zoeken een offerte voor een waterontkalker. Het gebouw is van de jaren 60.
Limburg Waterverzachter voor de regio Tongeren Ik zoek een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive(bouwjaar 2007). Leidngwater en regenwater, 4 personen, 6 tal aansluitingen.
Limburg Waterverzachter te Veldwezelt Vervanging van een waterverzachter, want hebben nog steeds te veel kalk in het water. Het gezin bestaat uit 4 personen. We maken gebruik van leidingwater.
Limburg Waterverzachter voor een woning in Maasmechelen Dit is een volledige nieuw project. Zeer oude woning die in 2008 volledige is gerenoveerd . We zoeken een waterverzachter voor een verbruik naar 4 personen. Momenteel enorm veel kalk in het water.
Limburg Waterverzachter voor een woning in Tongeren Ik zoek een offerte voor het vervangen van het waterverbuik. 75m³ verbruik in enkele leidingswater. Dit is een woning van 1972. Dit is een verzachter voor het ontkalken van het water en eventueel te filteren.
Limburg Waterverzachter voor een woning in Halen We zoeken een offerte voor een nieuwe waterverzachter. Ik zoek vooral een oplossing voor het kalk in het water. Gebruik van enkele leidingswater. Woning van meer 100 jaar oud maar 7 jaar volledige vernieuwd.
Limburg Waterverzachter voor de regio Maasmechelen Ik zoek een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive(appartement). Aansluiting ligt bij mij, leidingwater enkel, 2 personen, 6 tal aansluitingen.
Limburg Waterverzachter voor de regio Tessenderlo Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leidingwater enkel, 4 personen, veel kalkvorming.
Limburg Waterverzachter voor de regio Nieuwerkerken Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Enkel leidingwater, 4 personen, veel kalk, +5 tal aansluitingen.
Limburg Waterverzachter voor een woning in Herk-de-stad Ik zoek een offerte voor de installatie van een nieuwe waterverzachter. Dit is een recent afgewerkte woning waar we enkel regenwater gebruiken voor de tuin; We zoeken een waterverzachter.
Zoektermen:

Hard water  ,  Installateur waterverzachters  ,  Kalkvrij  ,  Osmose  ,  Waterbehandeling  ,  Waterfilter  ,  Waterontkalker  ,  Waterverzachter  ,  Zout

Leveranciers Bilzen
+500 Getuigenissen!

"Er is nog geen samenwerking met een van deze 4 offertes. Vermoedelijk komt dit wel. Ik ben t..."

Van Waeyenberghe Carlos

"Heel tevreden: in no-time stonden 15 leveranciers voor mijn virtuele deur met hun offertes. Aan..."

F. Verhaege


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.