Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type waterkoeler wenst u?

 
 
 

* 2. Hoeveel personen zullen de waterkoeler dagelijks gebruiken (incl. bezoekers)?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Een van de makkelijkste types van waterkoelers zijn de waterkoelers op waterleiding. De werking is simpel. U sluit de machine aan op de waterleiding en onmiddellijk hebt u gefilterd water ter beschikking. Wilt u ook de keuze hebben om warm water te krijgen, spuit water of enkel koud mineraalwater? Alles is mogelijk met de machines uit ons aanbod.

Eigenlijk zijn er twee basisopties die afhangen van wat u nodig heeft. Zoekt u gewoon een machine waarbij u zelf zal instaan voor het onderhoud of zoekt u een machine die door het bedrijf van installatie wordt bijgevuld? Naargelang het type waterkoeler of installatie dat u nodig hebt is één van deze opties (kopen of huren van een waterkoeler) een optie voor u.

Hebt u al waterdispenser op kantoor? Vul ons formulier in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Zo ontdekt u zelf wat de beste aanbieding is voor een waterkoeler op kantoor.

 


Een aantal tips voor wie een waterkoeler of drinkwaterfontein wil plaatsen op kantoor, in een openbare ruimte, in een bezoekersruimte, wachtzaal, school:

  • Zorg voor een centrale plaats. De waterkoeler moet gebruikt worden. Zorg dus voor een centrale plaats zodat iedereen weet waar de waterkoeler is. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de waterkoeler.
  • Indien je kiest voor een drinkwaterfontein zorg dan ook voor een gewone waterkraan aan deze drinkwaterfontein. Even vlug wat water drinken van een drinkwaterfontein is handig. Maar vaak willen de gebruikers van een waterkoeler ook de mogelijkheid om hun waterfles te vullen met gezond, gezuiverd en gekoeld kraantjeswater. Vraag daarom bij uw zoektocht naar een geschikte drinkwaterfontein voor een extra kraan die flessen kan vullen.

Bent u ook op zoek naar een waterkoeler op waterleiding voor op kantoor of thuis? Vergelijk hier verschillende toestellen en ontdek de beste aanbieding.


Volgende termen kunnen handig zijn bij de zoektocht naar een goede waterkoeler voor op kantoor:

  • Waterfilter: Voor installaties die aangesloten zijn op het leidingwater wordt er een waterfilter gebruikt. De filter zuivert het leidingswater en zorgt dat alle kalk eruit is.
  • Bruisend water van leidingwater: Water van de waterleiding omvormen tot bruisend water. Het lijkt absurd maar met een professionele waterkoeler is het mogelijk. Vraag meer info en ontdek de mogelijkheden van een waterkoeler.
  • Automaat met warm water: Een automaat met warm water is ook handig. Een tasje thee of een tas soep snel en efficiënt klaarmaken met een waterkoeler. Handig toch.
  • Automaat met gekoeld en gezuiverd water: Een automaat met gekoeld en zuiver leidingwater vind je niet zomaar. Vergelijk daarom verschillende offertes voor u een keuze maakt.


Voorbeeld leveranciers:
waterkoeler op waterleiding
in Havré (b-7021)
culligan
Leveranciers Havré
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. Zeer bekwame mensen over de vloer gekregen. Nemen offertes in overweging."

W. Verhulst

"Dit was mijn eerste ervaring met Bobex en ga er in de toekomst nog gebruik van maken."

K. Waes


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.