Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Waarom wenst u een warmtepomp te plaatsen?

 
 
 
 

* 2. Welke installatie heeft u momenteel?

 
 
 
 
 
 
 

* 3. Hoeveel gebruikers heeft u voor het warm water?

 
 
 
 

4. Binnen welke termijn wenst u een warmtepomp te plaatsen?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Kies voor een milieuvriendelijk alternatief

Bent u op zoek naar een warmtepomp voor warm water? Dan ben u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw warmtepomp voor uw warm water. Vul nu een aanvraag in en ontvang offertes van aanbieders in warmtepompen. Wij werken met de beste aanbieders die u alle informatie kunnen geven die u nodig hebt. 

Kies voor een milieuvriendelijk alternatief om uw sanitair water te verwarmen. Op termijn kan een zuinige installatie u immers veel opleveren. Voor het installeren van een warmtepomp ontvangt u ook verscheidene subsidies.


Offerteaanvraag voor warmtepomp voor warm water

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief om uw sanitair water te verwarmen? Of bent u op zoek naar een milieuvriendelijke manier om uw huis te verwarmen? Wij helpen u om snel offertes te ontvangen van verschillende gespecialiseerde aanbieders in warmtepompen.

Geef mee bij uw aanvraag wat uw zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders in warmtepompen voor warm water u een voorstel op maat doen. Daarna kunt u rustig de voorstellen vergelijken en beslissen met welke aanbieder u verder wilt gaan. Deze offertedienst is gratis en vrijblijvend.

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

  • Er bestaan verschillende soorten warmtepompsystemen. Ieder systeem heeft hun eigen voordeel en prijs. Welk systeem u uiteindelijk kiest zal afhangen van de beschikbare ruimte rond uw woning, het type installatie en benodigd vermogen.
  • De kostprijs voor een warmtepomp type grond zal aanzienlijk hoger liggen, aangezien dit type putboring nodig heeft. De kostprijs voor een warmtepomp type lucht licht lager, omdat ze veel minder werken vragen.

Lexicon warmtepomp voor warm water

  • Warmtepomp: Er is energie nodig om water te verwarmen. Wanneer u kiest voor een zuinige installatie kan u dit op termijn veel opleveren. De regels van de natuur zeggen dat als een voorwerp warmer is dan de omgeving koelt het af door warmte af te geven. Een warmtepomp werkt precies volgens dit principe. De pomp haalt warmte uit de natuur, grond of lucht, en geeft deze af op een hogere temperatuur aan een verwarmingssysteem. Een warmtepomp bevat een speciale vloeistof die warmte overbrengt van de warmtebron naar een verwarmingssysteem. Op lage temperatuur verdampt deze vloeistof en wordt vervolgens weer vloeibaar. Een warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief, aangezien klassieke systemen energie halen uit fossiele brandstoffen. Terwijl een warmtepomp maar een kwart van haar verbruik elektriciteit nodig heeft. Er bestaan combinatiesystemen die niet alleen uw woning, maar ook sanitair water kunnen verwarmen.

Soorten warmtepomp:

  • Grondwater: Is er voldoende grondwater rondom uw woning? Dan kunt u kiezen voor een warmtepompsysteem dat zijn warmte uit het grondwater haalt. Deze warmte kan gebruikt worden voor waterverwarming van de centrale verwarming. Het warme grondwater wordt rechtstreeks naar de warmtepomp gestuurd die het op zijn beurt terugstuurt naar een retourput. Belangrijk bij dit systeem is dat het water geen contact heeft met de buitenlucht.
  • Lucht: Tijdens de wintermaanden kan dit warmtepompsysteem niet altijd rendabel zijn, aangezien het dan vrij koud is. Wanneer u kiest voor dit systeem zult u dus een extra warmtebron moeten voorzien die de warmtepomp zal ondersteunen. Het voordeel is wel dat de installatie eenvoudiger is en goedkoper. 
  • Aarde: Dit systeem gebruikt de warmte van de aarde om het water op te warmen. Het hele jaar schommelt de temperatuur van de aarde tussen 8 en 12°C door regen en warmte. Bij een grote tuin kunt u voor aardcollectoren die verspreid zijn over de volledige tuin. Bij een kleinere tuin kunt u één of meedere aardsondes plaatsen door middel van grondboringen.


Leveranciers Charleroi
+500 Getuigenissen!

"Prima en vlot. Goede opvolging van binnenkomende offertes via Bobex en nadien omtrent selecti..."

"Interressant om een goed overzicht te krijgen van wat er op de markt bestaat."

W. Baele


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.