Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf of organisatie?

 
 
 

* 2. Hoe regelmatig wenst u een fruitmand levering?

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: vers fruit op kantoor in Zottegem

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Oost-Vlaanderen Fruitmand levering voor een bedrijf te Geraardsbergen Ik zoek een fruitmand levering voor een 10 tal medewerkers. Op één locatie.
Oost-Vlaanderen Fruitmand levering voor een bedrijf te Sint-Niklaas Ik wens een fruitmand levering voor een 23 tal medewerkers. Nu nog geen supplier, gemengd fruit(vooral appelen en peren), alles op één locatie.
Oost-Vlaanderen Fruitmand levering voor een bedrijf te Lede Ik wens een fruitmand levering voor 6 tal medewerkers. Op één locatie, gemengd fruit.
Oost-Vlaanderen Fruitmand voor een bedrijf in de regio Sint-Denijs-Westrem Ik zoek een fruitmand levering voor een 8 werknemers. Gemengd fruit, op één locatie (er zijn wel 15 andere locaties, dat is best te bespreken).
Oost-Vlaanderen Fruitmand voor een bedrijf in de regio Gent Ik zoek een fruitmand levering voor een 60 werknemers. Nu nog geen supplier, gemengd fruit. Op 1 locatie.
Oost-Vlaanderen Fruitmand voor een bedrijf in de regio Gent Ik zoek een fruitmand levering voor een 100 werknemers. Nu werken we via een lokale leverancier. Alles op één plaats, gemengd fruit.
Oost-Vlaanderen Fruitlevering voor een bedrijf in Ophasselt Ik zoek een offerte voor fruitlevering op kantoor . Op dit bureau zijn we met 20 mensen. Dit over twee verdiepingen ongeveer 50-50% verdeeld. Regelmaat staat nog open. Graag een offerte voor alle mogelijkheden.
Oost-Vlaanderen Offerte voor fruit op het werk Offerte voor fruit op kantoor kantoor, Gaat om 4 werknemers. We willen eerst een offerte zodat we weten wat dit ongeveer zou kosten
Oost-Vlaanderen Aanvraag Vers fruit op kantoor te Gent Graag ontvangen wij offertes voor vers fruit op kantoor. Momenteel hebben wij hier geen leverancier voor (een kennis brengt maandelijks appels mee). Hier zouden een 60tal personen gebruik van maken en wij wensen de fruitmand(en) te laten verdelen op basis van departement.
Oost-Vlaanderen Aanvraag Vers fruit op kantoor te Erpe-Mere Wij wensen offertes te ontvangen voor het leveren van fruit op kantoor. Wij hebben reeds een leverancier en wensen een prijsvergelijking te doen. Hier zouden een 17tal personen gebruik van maken en wij wensen geen verdeling (= alles mag in 1 mand toekomen).

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Voorbeeld leveranciers:
vers fruit op kantoor
in Zottegem (b-9620)
fruit at work
fruitbox
Leveranciers Zottegem
+500 Getuigenissen!

"Efficace, rapide et indispensable."

Y. Mgs. Sprl

"Alles is zeer goed verlopen."

R. Plessers


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.