Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf of organisatie?

 
 
 

* 2. Hoe regelmatig wenst u een fruitmand levering?

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: vers fruit op kantoor in Lier

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Antwerpen fruitlevering voor een bedrijf in Merksem Ik zoek een offerte voor een levering van een fruitmand. Dit is voor 10 mensen. Allemaal op zelfde verdieping.
Antwerpen Fruitmand levering voor een bedrijf te Antwerpen Ik wens een fruitmand levering voor een 135-140 personen, liefst een maandag of woensdag, op één locatie, gemengd fruit.
Antwerpen Fruitmand levering voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg Ik zoek een fruitmand levering voor een 100 tal medewerkers. Op één locatie, gemengd fruit.
Antwerpen fruitlevering voor een Overheidsinstelling in Brasschaat. Ik zoek een offerte voor een maandelijkse fruitlevering. +- 900 man verdeeld over 12 werplaatsen in de gemeente. Aantal verschillen wel sterk.
Antwerpen Fruitmand voor een bedrijf in de regio Kalmthout Ik zoek een fruitmand levering voor op 5 locaties(politiezones). Moeilijk te zeggen voor het aantal mensen. Gemengd fruit, nu nog geen supplier.
Antwerpen fruitlevering voor een bedrijf in Wijnegem +-50 mensen. Wekelijk of 14 dagen. Afhankelijk van de werkbaarheid. We zitten met een productieafdeling en een bediendeafdeling met elk hun eigen Kantine. Dus een grote levering en een tweede levering voor zo'n 8 mensen.
Antwerpen Fruitmand voor een bedrijf in de regio Oevel Ik wens een fruitmand levering voor ons bedrijf. Voor een 150 werknemers. Nu nog geen supplier. Alles op één plaats. Gemengd fruit.
Antwerpen Fruitlevering voor een bedrijf in Turnhout We onderzoeken momenteel de mogelijkheden voor het aanbieden van fruit op kantoor. Indien we dit beperken naar de bedienden zijn dit zo'n 160 mensen verdeeld over 4 afdelingen. We weten momenteel nog niet of we dit wekelijks, twee wekelijks of jaarlijks willen aanbieden.
Antwerpen Aanvraag Vers fruit op kantoor te Deurne Wij zijn op zoek naar offertes voor het leveren van vers fruit op kantoor. Momenteel hebben wij geen leverancier die fruit levert, en hier zouden 4personen gebruik van maken. Alles mag in 1 fruitkorf toekomen.
Antwerpen offerte fruitmand in Antwerpen Wij zijn een vzw. (ondernemingsnummer 0408.344.759) We zijn elke dag met een ander aantal mensen op kantoor, maar het gemiddelde is 7-8 (Totale kantoorpopulatie is 13 personen, maar niet iedereen is altijd aanwezig... ). Het is de eerste maal dat we hiermee starten. Alles mag in één mand.

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Voorbeeld leveranciers:
vers fruit op kantoor
in Lier (b-2500)
fruit at work
fruitbox
Leveranciers Lier
+500 Getuigenissen!

"Prima, bedankt"

P. Bloemen

"Ben zeker tevreden over bobex, doen zeer zeker hun best voor de aanvragers en de leveranciers. ..."

B. Hartman


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.