Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor vers fruit op kantoorStuur gratis een aanvraag voor vers fruit op kantoor
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers
 

Levering van fruitmanden op kantoor:

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf of organisatie?

* 2. Hoe regelmatig wenst u een fruitmand levering?
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Ontvang snel meerdere gratis offertes: Vers fruit op kantoorRegioOfferte aanvraagBeschrijving
Oost-Vlaanderen Fruitmand levering voor een bedrijf te Geraardsbergen Ik zoek een fruitmand levering voor een 10 tal medewerkers. Op ťťn locatie.
Vlaams Brabant Fruitmand levering voor een bedrijf te Leuven Ik wens een fruitmand levering voor tussen de 50-100 medewerkers. Nog te zien welke diensten dit wensen bij ons, gemengd fruit.
West-Vlaanderen fruitlevering voor een bedrijf in Oostkamp Dit is voor een kantoor met 9 mensen actief. Graag een offerte voor de verschillende mogelijkheden voor levering fruit.
Antwerpen fruitlevering voor een bedrijf in Merksem Ik zoek een offerte voor een levering van een fruitmand. Dit is voor 10 mensen. Allemaal op zelfde verdieping.
Antwerpen Fruitmand levering voor een bedrijf te Antwerpen Ik wens een fruitmand levering voor een 135-140 personen, liefst een maandag of woensdag, op ťťn locatie, gemengd fruit.

Voorbeeld leveranciers:
vers fruit op kantoor
fruit at work
fruitbox
Fruitmand levering - Offerte
+500 Getuigenissen!

"Lekker eenvoudig en minder werk voor mij."

T. De Brabandere

"Goede service, het aanbieden van firma's is prachtig. Er zal altijd wel een firma bij zijn die ..."

R. VAN CALSTEREN


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.