Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?

 
 
 
 
 
 
 

* 2. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?

 
 
 
 
 

3. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda of beschutting?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: veranda, pergola of orangerie in Tongeren

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Limburg Leefveranda voor in de regio Tongeren Ik zoek een leefveranda voor aan de prive. Opp. 30-40m², PVC of alu, voor een kinderopvang later, wanneer ligt aan het budget.
Limburg Véranda pour propriété privé à Jeuf 3890 - Propriété privé situé à Jeuk 3890. - Devis pour une véranda, extension. - Superficie de 4m de profondeur sur 5m de large. - Préférence pour le passage d'un de vos délégué. - Contact par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Limburg Pergola voor de regio Heusden-Zolder Ik wens een pergola voor aan mijn prive. Betonvloer ligt er al, opp. 25m², PVC of alu, wanneer ligt aan de offerte.
Limburg Wintertuin voor een woning in Lommel Ik zoek een offerte voor een wintertuin aangebouwd aan de woning. Eventueel ook de optie voor los van de woning te bekijken. Voorkeur voor aluminium.
Limburg Terrasoverkapping voor een woning in Maasmechelen Ik zoek een offerte voor een terrasoverkapping met een scharnierpoort . Momenteel staat hier reeds een houten overkapping die moet worden verwijderd. Martiaal bij voorkeur in pvc of aluminium. Indien de prijs wens ik deze dit jaar nog te plaatsen.
Limburg Pergola voor een woning in Tongeren Ik zoek een offerte voor een aangebouwde pergola of terrasoverkapping. Martiaal staat open. Plaatsing voor eind dit of begin vogelend jaar.
Limburg Terrasoverkapping voor de regio Borgloon Ik wens een terrasoverkapping voor aan mijn prive. Opp. rond de 10m², in alu, met polycarbonaatplaten op, voor volgend jaar.
Limburg Terrasoverkapping voor een woning in Rekem Ik zoek een offerte voor een afdak. Dak zelf in melkglas. Liefst in aluminium. Geen idee van oppervlakte.
Limburg Terrasoverkapping voor een Woning in Paal Ik wens een afgesloten overdekt terras met vouwwanden. Bij voorkeur aluminium of pvc zeker geen hout. Graag wens ik dit zo snel mogelijk te plaatsen
Limburg Pergola voor de regio Bocholt Ik wens een pergola voor aan mijn prive. Een veranda staat er nu, daar moet het aan, opp. rond de 20m², in alu, wanneer ligt aan de offerte.
Zoektermen:

Beschutting  ,  Carport  ,  Leefveranda  ,  Offerte veranda  ,  Orangerie  ,  Overdekt terras  ,  Overkapping terras  ,  Pergola  ,  Pergola aluminium  ,  Pergola bouwen  ,  Prijs veranda  ,  Terrasoverkapping  ,  Terrasoverkapping hout  ,  Veranda  ,  Veranda aluminium  ,  Veranda hout  ,  Veranda prijzen  ,  Veranda pvc  ,  Veranda smeedijzer  ,  Verandabouw  ,  Wintertuin  ,  Zwembadoverdekking

Leveranciers Tongeren
+500 Getuigenissen!

"Ik ben wel tevreden over Bobex: Snelle en correcte reacties van leveranciers."

E. De Volder

"U hebt mij goed op weg geholpen. Bedankt daarvoor."

P. Calluy


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.