Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?

 
 
 
 
 
 
 

* 2. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?

 
 
 
 
 

3. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda of beschutting?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: veranda, pergola of orangerie in Mortsel

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Antwerpen Terrasoverkapping gezocht te Zwijndrecht Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een zonneluifel of een vast glas dak met een aluminium overkapping. 6.20x3.25. Plaatsing voor het voorjaar 2017. Kan u mij bellen voor een afspraak. Mvg,
Antwerpen veranda voor een woning in Merksplas Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande veranda. Dit is nu een houten leefveranda maar ik wens momenteel de opties voor pvc en aluminium. Plaatsing zelf is waarschijnlijk wel pas mogelijk na de zomer van 2017.
Antwerpen Veranda te Grobbendonk Offerte voor het plaatsen van een klassieke veranda. De grootte moet ongeveer 3 op 5 meter zijn. We wensen het materiaal in aluminium. Woning is ongeveer 20 jaar oud.
Antwerpen Leefveranda voor in de regio Essen Ik wens een leefveranda voor aan mijn prive. Opp. max. 40m², alu of PVC, wanneer ligt aan de offerte.
Antwerpen Pergola voor een woning in Oud-Turnhout Ik zoek een offerte voor een pergola vast aan de woning. Martiaal liefst in aluminium. Dit is voor een prefab woning van 2014. Plaatsing voor de zomer 2017.
Antwerpen Leefveranda voor in de regio Olen Ik wens een andere leefveranda voor aan onze prive. De oude moet volledig weg, opp. 25m², in hout, voor volgend jaar.
Antwerpen Veranda voor een woning in Brecht Ik zoek een offerte voor een afdak van 7.30x4.50m. Een zijwand dicht met 1/3 in glas en 1/3 in aluminium. En de constructie in aluminium. Plaatsing na de winter.
Antwerpen Terrasoverkapping voor in de regio Meerhout Ik wens een terrasoverkappnig voor aan mijn prive. Opp. +25m², smeedijzerof alu, liefst glazen dak, voor binnen het jaar.
Antwerpen Leefveranda voor in de regio Antwerpen Ik wens een leefveranda voor aan mijn prive. Nu staat er een veranda die moet volledig weg, opp. 13m², PVC of alu, voor binnen een jaar.
Antwerpen Terrasoverkapping voor een Woning in Hulsthout Ik zoek een offerte voor een terrasoverkapping. 4.5x3m. Ik zoek een offerte voor een aluminium overkapping met een bovenkant dat open kan . Dit is voor een verbouwd weekendverblijf. Plaatsing voor de volgende zomer.
Zoektermen:

Beschutting  ,  Carport  ,  Leefveranda  ,  Offerte veranda  ,  Orangerie  ,  Overdekt terras  ,  Overkapping terras  ,  Pergola  ,  Pergola aluminium  ,  Pergola bouwen  ,  Prijs veranda  ,  Terrasoverkapping  ,  Terrasoverkapping hout  ,  Veranda  ,  Veranda aluminium  ,  Veranda hout  ,  Veranda prijzen  ,  Veranda pvc  ,  Veranda smeedijzer  ,  Verandabouw  ,  Wintertuin  ,  Zwembadoverdekking

Leveranciers Mortsel
+500 Getuigenissen!

"Zeer nuttige en efficiënte service, waarvoor dank."

J. Beckers

"Tevreden met respons via Bobex."

I. Thiry


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.