Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?

 
 
 
 
 
 
 

* 2. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?

 
 
 
 
 

3. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda of beschutting?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: veranda, pergola of orangerie in Lo-Reninge

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
West-Vlaanderen Veranda te Staden Wij hebben een klassieke veranda op dit moment van 30 jaar oud. Deze veranda willen wij graag vervangen. De grootte van de huidige veranda is 4 op 4 meter. De nieuwe veranda zouden we graag in aluminium willen.
West-Vlaanderen Veranda te Roeselare Wij willen graag onze bestaande veranda verplaatsen. De veranda is ongeveer 3,80 op 1,80 meter. Nu is de veranda in hout, maar we zouden graag aluminium of PVC willen.
West-Vlaanderen Veranda te Middelkerke Wij hebben een woning aan de kust. Aan deze woning wensen wij een veranda aan te bouwen. De veranda zou het liefst in staal moeten zijn. De grootte van de veranda is ongeveer 3 op 4 meter.
West-Vlaanderen Veranda voor een woning in Wervik Ik zoek een offerte voor het afbreken van de oude veranda af te breken en plaatsen voor een nieuwe stalen veranda die zal dienst doen al keuken. L vormige veranda van 9x3.8 en 2.5x2 klein stuk. Plaatsing voor de tweede helft van 2017.
West-Vlaanderen Terrasoverkapping voor in de regio Kuurne Ik zoek een terrasoverkapping voor aan mijn prive. Opp. 45m², in alu, wanneer is te bekijken.
West-Vlaanderen Leefveranda voor in de regio Ruiselede Ik wens een leefveranda voor aan mijn privewoning. Opp. +40m², PVC of alu, voor volgende zomer moet het af zijn.
West-Vlaanderen Terrasoverkapping te Sint-Michiels Aan onze woning zouden wij een terrasoverkapping willen plaatsen. Deze terrasoverkapping zou ongeveer 4.5 op 9 meter moeten zijn. Wij hebben nog geen idee van het materiaal en wensen daarom advies.
West-Vlaanderen Veranda voor een woning in Roeselare Ik zoek een offerte voor een klassieke veranda in pvc. Woning van 50 jaar oud. Graag wensen we deze zo snel mogelijk te plaatsen.
West-Vlaanderen Terrasoverkapping voor een Woning in Oostende Ik zoek een offerte voor een overkapping waarvan de zonnescherm open kan. Graag een offerte. Plaatsing voor zomer 2017.
West-Vlaanderen Veranda voor een woning in Lichtervelde We zoeken een offerte voor een nieuwe veranda. Deze zal dienst doen als een bij-ruimte. Martiaal staat open, liefst in pvc aluminium. Plaatsing voor tegen 2017.
Zoektermen:

Beschutting  ,  Carport  ,  Leefveranda  ,  Offerte veranda  ,  Orangerie  ,  Overdekt terras  ,  Overkapping terras  ,  Pergola  ,  Pergola aluminium  ,  Pergola bouwen  ,  Prijs veranda  ,  Terrasoverkapping  ,  Terrasoverkapping hout  ,  Veranda  ,  Veranda aluminium  ,  Veranda hout  ,  Veranda prijzen  ,  Veranda pvc  ,  Veranda smeedijzer  ,  Verandabouw  ,  Wintertuin  ,  Zwembadoverdekking

Leveranciers Lo-Reninge
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn tevreden dat we met de hulp van Bobex vlug een geschikte firma gevonden hebben."

A. verdoodt

"Goede manier om, indien je dat wenst, aan voldoende informatie te komen."

A. De Breuker


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.