Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?

 
 
 
 
 
 
 

* 2. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?

 
 
 
 
 

3. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda of beschutting?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: veranda, pergola of orangerie in Gent

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Oost-Vlaanderen Leefveranda voor in de regio Evergem Ik wens een leefveranda voor aan mijn prive. Opp. 21m², in PVC, wanneer is te bekijken.
Oost-Vlaanderen Veranda voor een woning in Heusden Ik zoek een leefveranda voor aan mijn privé. Terras ligt er al, opp. 15-20m², PVC of alu, plaatsing tussen 2 muren, voorjaar 2017.
Oost-Vlaanderen Terrasoverkapping te Everbeek In onze tuin wensen wij een terrasoverkapping te plaatsen. De terrasoverkapping zal ongeveer 40 m² zijn. We staan open voor suggesties qua materiaal, maar doordat onze woning somber is zouden wij zoveel mogelijk licht willen binnen krijgen..
Oost-Vlaanderen Veranda voor een woning in Drongen Dit is een recent aangekocht woning. We wensen een nieuwe veranda te plaatsen. Martiaal staat openen.
Oost-Vlaanderen Terrasoverkapping voor een Woning in Sint Niklaas Ik zoek een offerte voor een overkapping met melkglas. Graag een offerte voor een afdak in aluminium of pvc. Indien deze offerte binnen mijn budget is kan dit heel snel gaan.
Oost-Vlaanderen veranda voor een woning in destelbergen Graag een offerte voor de plaatsing van een veranda in pvc of aluminium. Ik wens deze te plaatsen als een bij-ruimte.
Oost-Vlaanderen Veranda voor een woning in Geraardsbergen Ik zoek een offerte voor een pvc veranda die zal dienst doen als bij-ruimte. Ongveeer 24 m². Plaatsing voor de zomer 2017.
Oost-Vlaanderen Veranda voor een woning in Gent Ik zoek een offerte voor de plaatsing van een leefveranda. Liefst in pvc.
Oost-Vlaanderen Terrasoverkapping voor een woning in Wetteren Ik zoek een offerte voor een nieuwe terrasoverkapping. Liefst in pvc. Oppervlakte van 3x6m. Graag zo snel mogelijk een offerte.
Oost-Vlaanderen Veranda voor een woning in Aalst Ik wens een bestaande veranda in hout te vervangen door een aluminium veranda, de huidige zal dus ook volledige moeten worden afgebroken. Dit wordt een klassieke veranda. Geen idee van de oppervlakte. Plaatsing waarschijnlijk voor het voorjaar van 2017.
Zoektermen:

Beschutting  ,  Carport  ,  Leefveranda  ,  Offerte veranda  ,  Orangerie  ,  Overdekt terras  ,  Overkapping terras  ,  Pergola  ,  Pergola aluminium  ,  Pergola bouwen  ,  Prijs veranda  ,  Terrasoverkapping  ,  Terrasoverkapping hout  ,  Veranda  ,  Veranda aluminium  ,  Veranda hout  ,  Veranda prijzen  ,  Veranda pvc  ,  Veranda smeedijzer  ,  Verandabouw  ,  Wintertuin  ,  Zwembadoverdekking

Leveranciers Gent
+500 Getuigenissen!

"Als 'leek' op het vlak van drukwerk was het voor mij heel handig en laagdrempelig om via Bobex ..."

M. Vanbuul

"Aangzien het ons beslissingsproces heel wat heeft vereenvoudigd en dus ook versneld heeft zijn ..."

M. Cautaerts


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.