Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?

 
 
 
 
 
 
 

* 2. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?

 
 
 
 
 

3. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda of beschutting?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: veranda, pergola of orangerie in Bree

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Limburg terrasoverkapping voor een woning in Kuringen Ik zoek een overkapping met aan een kant een zijwand; Indien mogelijk een offerte voor aluminium en pvc. Er komt ook een kleine uitsprong. 9 m breed , koste deel 3m en 5 m langste deel.
Limburg terrasoverkapping voor een woning in Kermt Dit is voor een terras van 40m² op de tweede verdieping van een appartement. Hiervan wens ik de helft te overkappen. Voorkeur voor aluminium. Plaatsing voor de eerste helft van volgend jaar.
Limburg terrasoverkapping voor een woning in Diepenbeek Ik zoek een offerte voor open terrasoverkapping. Voorkeur voor aluminium. Plaatsing voor begin volgend jaar.
Limburg Leefveranda voor in de regio Herk-de-Stad Ik wens een leefveranda voor aan onze prive. Opp. rond de 25m², in alu, wanneer ligt wat aan de offerte.
Limburg Terrasoverkapping te Riemst Wij wensen een offerte voor een terrasoverkapping. De grootte is 2,20 breed en 3,50 hoog en 8 meter lang. Wij staan open voor suggesties qua materiaal.
Limburg Leefveranda voor in de regio Tongeren Ik zoek een leefveranda voor aan de prive. Opp. 30-40m², PVC of alu, voor een kinderopvang later, wanneer ligt aan het budget.
Limburg Véranda pour propriété privé à Jeuf 3890 - Propriété privé situé à Jeuk 3890. - Devis pour une véranda, extension. - Superficie de 4m de profondeur sur 5m de large. - Préférence pour le passage d'un de vos délégué. - Contact par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Limburg Pergola voor de regio Heusden-Zolder Ik wens een pergola voor aan mijn prive. Betonvloer ligt er al, opp. 25m², PVC of alu, wanneer ligt aan de offerte.
Limburg Wintertuin voor een woning in Lommel Ik zoek een offerte voor een wintertuin aangebouwd aan de woning. Eventueel ook de optie voor los van de woning te bekijken. Voorkeur voor aluminium.
Limburg Terrasoverkapping voor een woning in Maasmechelen Ik zoek een offerte voor een terrasoverkapping met een scharnierpoort . Momenteel staat hier reeds een houten overkapping die moet worden verwijderd. Martiaal bij voorkeur in pvc of aluminium. Indien de prijs wens ik deze dit jaar nog te plaatsen.
Zoektermen:

Beschutting  ,  Carport  ,  Leefveranda  ,  Offerte veranda  ,  Orangerie  ,  Overdekt terras  ,  Overkapping terras  ,  Pergola  ,  Pergola aluminium  ,  Pergola bouwen  ,  Prijs veranda  ,  Terrasoverkapping  ,  Terrasoverkapping hout  ,  Veranda  ,  Veranda aluminium  ,  Veranda hout  ,  Veranda prijzen  ,  Veranda pvc  ,  Veranda smeedijzer  ,  Verandabouw  ,  Wintertuin  ,  Zwembadoverdekking

Leveranciers Bree
+500 Getuigenissen!

"kan helpen om met diverse leveranciers in contact te komen"

D. Plovie

"Goede ervaring! Zal bij voortgang van de werken zeker opnieuw beroep doen op Bobex voor mijn of..."

N. Burms


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.