Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor veranda, pergola of orangerieStuur gratis een aanvraag voor veranda, pergola of orangerie
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers

Veranda, pergola of orangerie:

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?

* 2. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?3. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda of beschutting?


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 

Ontvang snel meerdere gratis offertes: Veranda, pergola of orangerieRegioOfferte aanvraagBeschrijving
Limburg Veranda voor een woning in Overpelt Ik zoek een offerte voor de plaatsing van een nieuwe veranda. De buitenmuren van de keuken en de leefruimte worden weggehaald en vergroot met een leefruimte. Geen idee van martiaal. 1988. Ik wens ongeveer 15-16m≤ bij te bouwen. Plaatsing voor in de loop van 2017.
West-Vlaanderen Veranda voor een woning in Ingelmunster Ik zoek een voor een nieuwe leefveranda die een uitbreiding zal zijn van de keuken. Martiaal in pvc of aluminium. Plaatsing voor de zomer van 2017.
Antwerpen Veranda voor een woning in Wommelgem Dit is een woning waar we nog gaan inwonen. We wensen hier een leefruimte te plaatsen. Martiaal liefst in aluminium. Plaatsing voor ten laatste tegen eind 2017, dus de veranda moet zeker binnen 12 maanden af zijn.
Oost-Vlaanderen Veranda te Temse Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van een veranda. De grootte van de veranda is ongeveer +-20 m≤. De materiaal maakt niet echt uit zolang het in de kleuren groen en wit kan.(ramen)
Limburg Leefveranda voor in de regio Tessenderlo Ik wens een leefveranda voor aan mijn prive. Huidige moet volledig weg, opp. 30m≤, PVC of alu, wanneer is aan de offerte.
Zoektermen:

Beschutting  ,  Carport  ,  Leefveranda  ,  Offerte veranda  ,  Orangerie  ,  Overdekt terras  ,  Overkapping terras  ,  Pergola  ,  Pergola aluminium  ,  Pergola bouwen  ,  Prijs veranda  ,  Terrasoverkapping  ,  Terrasoverkapping hout  ,  Veranda  ,  Veranda aluminium  ,  Veranda hout  ,  Veranda prijzen  ,  Veranda pvc  ,  Veranda smeedijzer  ,  Verandabouw  ,  Wintertuin  ,  Zwembadoverdekking

offertes_veranda_pergola
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden !!!"

J. Dierckx

"Ik ben tevreden en ga zeker nog van Bobex gebruikmaken."

H. Claessens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.