Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor veranda, pergola of orangerieStuur gratis een aanvraag voor veranda, pergola of orangerie
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers

Veranda, pergola of orangerie:

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?

* 2. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?3. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda of beschutting?


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 

Ontvang snel meerdere gratis offertes: Veranda, pergola of orangerieRegioOfferte aanvraagBeschrijving
Limburg terrasoverkapping voor een woning in Kuringen Ik zoek een overkapping met aan een kant een zijwand; Indien mogelijk een offerte voor aluminium en pvc. Er komt ook een kleine uitsprong. 9 m breed , koste deel 3m en 5 m langste deel.
Limburg terrasoverkapping voor een woning in Diepenbeek Ik zoek een offerte voor open terrasoverkapping. Voorkeur voor aluminium. Plaatsing voor begin volgend jaar.
Oost-Vlaanderen Veranda voor een woning in oudenaarde Ik ben momenteel aan het bouwen en zoek voor deze nieuwbouw een veranda die zal dienst doen als verlengde van de keuken. De ruwbouw is net afgewerkt, we zijn nu bezig aan het dak, en zonder vertraging gaan we binnen 8 maanden in de woning, dan wens ik de veranda af te hebben. Martiaal wordt pvc maar de oppervlakte staat nog open. Graag had ik dit met iemand ter plaatsen bekeken. Er is een gevel van 8 m breed.
Limburg Leefveranda voor in de regio Herk-de-Stad Ik wens een leefveranda voor aan onze prive. Opp. rond de 25m≤, in alu, wanneer ligt wat aan de offerte.
Limburg terrasoverkapping voor een woning in Kermt Dit is voor een terras van 40m≤ op de tweede verdieping van een appartement. Hiervan wens ik de helft te overkappen. Voorkeur voor aluminium. Plaatsing voor de eerste helft van volgend jaar.
Zoektermen:

Beschutting  ,  Carport  ,  Leefveranda  ,  Offerte veranda  ,  Orangerie  ,  Overdekt terras  ,  Overkapping terras  ,  Pergola  ,  Pergola aluminium  ,  Pergola bouwen  ,  Prijs veranda  ,  Terrasoverkapping  ,  Terrasoverkapping hout  ,  Veranda  ,  Veranda aluminium  ,  Veranda hout  ,  Veranda prijzen  ,  Veranda pvc  ,  Veranda smeedijzer  ,  Verandabouw  ,  Wintertuin  ,  Zwembadoverdekking

offertes_veranda_pergola
+500 Getuigenissen!

"Ik kreeg al vrij snel een heel aantal reacties waardoor ik voldoende offertes had om uit te kie..."

"Ik ben zeker tevreden en plan mijn verdere zoektochten naar producten / diensten via Bobex."


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.