Offerteaanvraag: ventilatiesysteem voor een woning in lochristi - Oost-Vlaanderen

Dit is voor de woning van mijn dochter; ik regel echter alle afspraken en offerte. Dit gaat over een rijwoning die rond 2004 volledig gerenoveerd is. Er is reeds ventilatie in de badkamer en dergelijk systeem zou ook nodig zijn in de slaapkamer. Hier is momenteel nog niets voorzien voor ventilatie en airconditioning. Het type laat ik over aan uw professioneel advies. Indien mogelijk hadden we ook graag vergelijking gemaakt tussen het laten plaatsen van een geschikt ventilatiesysteem of een zelfplaatsing.

9070

* 1. Over welk type project gaat het?
Ventilatie voor bestaand gebouw (renovatie)
* 2. Welk type ventilatiesysteem wenst u?
Ik weet het niet, graag advies

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Oost-Vlaanderen

We zoeken een offerte voor een ventilatiesysteem voor de hele woning. Dit in het kader van een verbouwing. De woning is origineel 1989. Woning wordt nu geÔsoleerd in de spouw en het dak. +- 300m≤ bewoonbare oppervlakte.

Lees meer

Oost-Vlaanderen

Ik zoek een ventilatie systeem voor ons appartement. Twijfel tussen C of D systeem , bouwjaar rond 1950, voor de vochtige ruimtes vooral.

Lees meer

Limburg

We hebben momenteel een ventilatiesysteem met afvoer maar geen toevoer. We wensen dit nu te opwaarderen . Woning van 2007. Dit is voor de hele woning . Woning is goed geÔsoleerd.

Lees meer

Populaire categorieŽn voor bedrijven

Vind de beste leveranciers voor...