Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woningIk wil graag advies wat voor systeem het beste bij mijn woning past. Ik heb geen huisdieren en heb nog geen alarmsysteem gehad.
AlarmsysteemAlarmsysteem te WichelenWij zouden graag wat advies willen over welke soort alarmsysteem wij moeten plaatsen. Het gaat om een privéwoning van 400 m˛.
AlarmsysteemAanvraag alarmsysteem te GeraardsbergenWij zoeken prijsoffertes voor een alarmsysteem. Wij zijn bezig met bekabeling te zetten. Wij zoeken vooral een systeem met camera's en detectoren. De detectoren wensen wij via een draadloos systeem, de camera's mag met bekabeling. Het betreft binnenbewaking (+/- 150 tot 200m˛ woonoppervlakte). Wij hebben 1 hond, en wij zijn eigenaars van de woning.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio AntwerpenIk wens een alarmsysteem voor in het bedrijf/prive. Voor het 1ste verdiep, opp. 40m˛, bekabeling is er. Meldkamer mag bekeken worden.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio DilbeekIk zoek een alarmsysteem voor mijn zaak/prive. Voor het bureau (GLV), welk systeem is te bekijken. Opp. +80m˛, geen bekabeling, huis van 1987.
BeveiligingssysteemAlarmsysteem voor een woning in AarschotIk zoek een offerte voor een alarmsysteem met camerabewaking. Geen wifi maar wel draadloos. Momenteel is er nog niets voorzien. Geen huisdieren. ik wens ook geen meldkamer.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in KessenichIk zoek een offerte voor een draadloos systeem. Momenteel is er nog niets voorzien in de woning. De hond zit vast in een ruimte. Zonder meldkamer.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in Asde installatie zal wss pas in 2017 gebeuren, maar ik zou toch graag willen weten waar ik mijn elektriciteitskabels al kan trekken voor het alarmsysteem. Nieuwbouw waarvan de ruwbouw af is . Graag een vergelijk tussen een systeem met bedrading of een draadloos systeem. Meldkamer in optie bekijken. Ruwbouw is normaal gezien af tegen novermber 2016.
CamerabewakingCamerabewaking voor een bedrijf in TurnhoutWe hebben een camera nodig aan een centrum aan een deur om enkel inbraken tegen te gaan. Deze wordt buiten geplaatst. Momenteel nog geen bedrading of domotica. Geen meldkamer. Graag een offerte voor zowel een klasieke camera als een draadloos systeem.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio RotselaarIk zoek een alarmsysteem voor mijn prive. Bedrading is al voorzien, liefst een hybride systeem, voor binnen en buiten. 5,6 are groot, ook met meldkamer.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een appartement in MechelenDit is voor een appartement dat ik vehuur. Ik zoek een offerte voor een volledige nieuw systeem bij voorkeur draadloos. Geen domtica voorzien. Geen huisdieren.
CamerabewakingCamerabewaking voor in de regio ErtveldeIk wens een camerasysteem voor onze prive. Er is een installatie binnen die niet meer werkt, dit is voor buiten, een 3 tal camera's, domein van +1000m˛.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in OudnaardeIk zoek een systeem voor een alarmsysteem met een camera voor buiten en sensoren. Momenteel staat de woning uin verbouwing . Bij voorkeur een draadloos alarm.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in HeverleeIk zoek een systeem voor binnenbewaking. eventueel ook buiten bewaking aan de achterkant van de woning. Momenteel is er nog niets voorzien momenteel.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio Sint-Pieters-LeeuwIk wens een alarmsysteem voor mijn prive. zowel camera's(buiten) en detectoren, bekabeling is voorzien, geen huisdieren. Opp. +150m˛.
AlarmsysteemCamara's voor een parking in scherpenheuvelDit is voor een parking die we zullen openen in september. Ik wens hier een 6-tal camera's te plaatsen. Dit is voor een parking die open gaat in september.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in TienenDit is voor een woning in nieuwbouw, ruwbouw is reeds volledige af. Ik zoek een systeem voor binnenbewaking. Geen voorkeur voor een systeem met of zonder bedrading. We zouden in mei 2017 in de woning gaan inwonnen.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio KortrijkIk wens een alarmsysteem voor mijn prive. Nu heb ik camera's en een meldkamer via Securitas(te duur) Toch liever iets met detectoren, enkel voor binnen, geen huisdieren. Meldkamer is te bekijken, opp. meer dan 110m˛.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning/praktijk in Herzelealarmsysteem Zowel detectoren als camera's. Dit is voor een praktijk en een privé. Ik wens wel de twee afzonderlijk te kunnen beschermen. Enkele domotica voorzien. Bij voorkeur draadloos te werken. Ik werk namelijk in de praktijk met drie collega's?. Deze moeten hebt alarm voor de praktijk kunnen bedienen.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in BrasschaatIk zoek een offerte voor zowel een vergelijk voor alarmsysteem voor binnenbewaking. Omdat dit voor een woning is in verbouwingen wens ik de verschillende opties te bekijken , zowel voor een draadloos als een klassiek alarmsysteem met bedrading. In de woning zullen er wel huisdieren, honden, rondlopen.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Is handig om zelf geen leveranciers te moeten zoeken, is zeer vlot verlopen."

I. Coppens

"Dit is volgens ons nog steeds de kortste weg om een juist antwoord te vinden op de zoektocht na..."

B. Allal

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.