Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in HalleIk zoek een offerten voor een bewakingssyteem binnen. Ik wens met bedrading. Momenteel nieuw voorzien. Woning momenteel in verbouwing. Oppervlakte rond de 100m². Plaatsing voor de tweede helft van 2017.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in GentIk zoek een offerte voor een alarmsysteem met camera's' voor zowel binnen als buitenbewaking. Liefst te draadloos werken . Dit gaat over een woning die ik recnet heb aangekocht.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in MerelbekeIk zoek een offerte voor de beveiliging voor binnenbewaking. Liefst draadloos te werken . Momenteel geen domitica. voorzien. Eventueel ook camera's . Geen huisdieren .
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio OverijseIk wens een alarmsysteem voor onze prive. 2 katten zijn, er, liefst met detectoren, ook graag draadloos. Grondopp. bijna 100m², woning ouder dan 10 jaar.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio LierIk zoek een alarmsysteem voor mijn privewoning. Liefst met detectoren, geen bekabeling voorzien kan wel via vals plafond, grondopp. 130m², huis van 1930.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in LokerenDit is enkel voor binnenbewaking. Graag zowel een prijs voor zowel met bedrading als domotica. Niets voorzien.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio ZwevegemIk wens een alarmsysteem voor mijn prive. Welk systeem is te bekijken, bekabeling is voorzien, grondopp. +250m², één kat aanwezig.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in DrieslinterIk zoek een offerte voor de bewaking tegen inbraak voor een woning en kapperszaak. Liefst voor bedrading. Er zijn geen vrij ronlopende huisdieren. Huis is een oudere woning van bijna 100 jaar. De kapperzaak is recent in de afwerking.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in RupelmondeDit is voor vrijstaande gebouw , zowel binnen bewaking als buitenbewaking. Dit laatste via camera. Bedrading is reeds voorzien. Wel drie katten.
BeveiligingssysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in DeurneWe willen graag 1 magazijn ruimte van 300m2 beveiligen. Deze bevat. Bij detectie moet er meteen een melding naar mijn gsmnr, alsook een meldkamer. Een rook generator is een must. Daarbij willen we ook videobewaking die melding en stream kan versturen naar een smarthpone. Geen voorkeur voor een draadloos systeem of met bedrading.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in BalenWe zoeken een alarmsysteem voor onze prive. Ik zoek een offerte voor de binnenbewaking. Voorkeur voor draadloos te werken. Momenteel geen domtica voorzien. Er is wel een kat die vrij in en uit de woning
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio BorgloonIk wens een alarmsysteem voor onze prive. Liefst draadloos te werken, mag met camera's en detectoren. Grondopp. onbekend, vrijstaand huis. Geen huisdieren.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio HerseltIk wens een alarmsysteem voor mijn prive. Liefst draadloos te werken, opp. +100m², geen huisdieren. Meldkamer niet nodig.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in lebbekeGeen voorkeur voor draadloos of alarm met bedrading. Momenteel is er ook niets voorzien van domotica of extra bedrading. Ik sta open voor alle offertes en advies.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woningIk wil graag advies wat voor systeem het beste bij mijn woning past. Ik heb geen huisdieren en heb nog geen alarmsysteem gehad.
AlarmsysteemAlarmsysteem te WichelenWij zouden graag wat advies willen over welke soort alarmsysteem wij moeten plaatsen. Het gaat om een privéwoning van 400 m².
AlarmsysteemAanvraag alarmsysteem te GeraardsbergenWij zoeken prijsoffertes voor een alarmsysteem. Wij zijn bezig met bekabeling te zetten. Wij zoeken vooral een systeem met camera's en detectoren. De detectoren wensen wij via een draadloos systeem, de camera's mag met bekabeling. Het betreft binnenbewaking (+/- 150 tot 200m² woonoppervlakte). Wij hebben 1 hond, en wij zijn eigenaars van de woning.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio AntwerpenIk wens een alarmsysteem voor in het bedrijf/prive. Voor het 1ste verdiep, opp. 40m², bekabeling is er. Meldkamer mag bekeken worden.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor de regio DilbeekIk zoek een alarmsysteem voor mijn zaak/prive. Voor het bureau (GLV), welk systeem is te bekijken. Opp. +80m², geen bekabeling, huis van 1987.
BeveiligingssysteemAlarmsysteem voor een woning in AarschotIk zoek een offerte voor een alarmsysteem met camerabewaking. Geen wifi maar wel draadloos. Momenteel is er nog niets voorzien. Geen huisdieren. ik wens ook geen meldkamer.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden wat betreft de aangeboden diensten."

V. Patrick

"Op een schaal van 10 geef ik jullie een dikke acht."

M. Raeds

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.