Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search
 
* 1. Où avez-vous un problème d'humidité?

 
 
 

* 2. Etes-vous propriétaire ou locataire du bâtiment à traiter contre l'humidité?

 
 
 

3. Est-ce un problème d'humidité urgent?

 
 
 


Information complémentaire
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Voulez-vous également recevoir (sans engagements) de l'info sur:
 
 
 
 
 

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!Prénom
Nom
E-mail
Téléphone (GSM)
Vous êtes...
Rue et No.
Code postal
Ville
Pays
 
Déjà enregistré? Cliquez ci-dessous. Mot de passe oublié? Réinscrivez-vous.
Déjà enregistré?Recevez rapidement des devis gratuits: traitement de l'humidité à Lokeren

RégionDemande de devisDescription
Flandre orientale vochbestrijding voor een woning in Gent Dit is voor een woning waar ik op twee plaaten problemen heb. Eerst en vooral heb ik sinds enkele jaren schimmel op de kamer van mijn dochter op de tweede verdieping. Mogelijk is deze afkomstig van een dak lek van enkele jaren terug. Dit is volledige opgelost maar het vocht is nooit uit de muren gehaald. Verder zijn er ook schimmelplekken op een kelder op de bakenen muren. Hoe lang deze er al zijn en hoe oud de woning precies is heb ik wel geen idee.
Flandre orientale Vochtbestrijding in de muren te Beveren Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht tot een 30cm hoog, op bepaalde plaatsen ook slagregen, geen lekken. Bouwjaar huis van 1964.
Flandre orientale Vochtbestrijding voor een woning in Balegem Dit is een zeer oude woning. We hebben vooral problemen op het gelijkvloer. We hebben vooral problemen op de gevelmuren zowel op de muren die gedeeld zijn met de buren als de gewone gevelmuren . Ook zijn er problemen in de kelder, deze zijn reeds jaren merkbaar.
Flandre orientale Vochtbestrijding voor een woning in Zwijnaarde We hebben vooral problemen met vocht in de keldermuren. Deze problemen zijn reeds enkele maanden aanwezig. Gecementeerde steen.
Flandre orientale Vochtbestrijding voor een woning in Deinze Problemen met vocht in de keldermuren. Dit is een muur met opstijgend vocht. Dit is een woning die we verhuren. Woning van de jaren 30 maar volledige gerenoveerd 90
Flandre orientale Vochtbestrijding voor een woning in Deinze Problemen met vocht in de keldermuren. Dit is een muur met opstijgend vocht. Dit is een woning die we verhuren. Woning van de jaren 30 maar volledige gerenoveerd 90
Flandre orientale Vochtbestrijding in de kelder en muren te Mere Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en GLV van de woning van mijn ouders. Vocht door de keldermuren, ook schimmel, geen lekken. Op gelijkvloers, zwarte plekken en salpeter op meerdere plaatsen. Huis van jaren 50.
Flandre orientale Vochtbestrijding voor een woning in Zele We hebben een probleem met opstijgend vocht op het gelijkvloers. Woning anderhalf jaar geleden gekocht en na behangen zijn de vochtproblemen ontdekt. Woning van 1960. Reeds zelf geïnjecteerd.
Flandre orientale Vochtbestrijding te Gent Wij hebben last van condens vocht in de kelder. Er in totaal 2 openingen in de kelder, maar de circulatie is waarschijnlijk niet goed genoeg. De kelder is ongeveer 10 meter. De woning is gerenoveerd 7 jaar geleden. Het gaat om een rijwoning.
Flandre orientale Vochtbestrijding te Aalst In onze bungalow hebben wij last van vocht in de muren. Dit vooral in de slaapkamer. Wij weten zelf niet waar het probleem vandaan komt, maar we hebben ondertussen enorm veel schimmelplekken. Onder de slaapkamers is er een kelder. In deze kelder hadden wij last van water, maar we hebben daar een dompelpomp geplaatst.
Mots clés:

Assainissement batiment  ,  Humidite ascensionnelle  ,  Humidite cave  ,  Humidite maison  ,  Merule  ,  Moisissures  ,  Pieces humides  ,  Traitement cave  ,  Traitement humidite  ,  Traitement humidite murs

Fournisseurs Lokeren
+500 Témoignages!

"Un service rapide et précis, merci à vous."

A. Mupingu-Mbelu

"Bobex est un excellent outil, un excellent réseau. Il permet de recevoir rapidement des offres..."

Q. Pierre


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com SA. Tous droits réservés.