Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Comparez des devis en: Traitement de l'humidité  à Dilsen-Stokkem (B-3650)


  • Soumettez ici gratuitement votre demande en traitement de l'humidité à Dilsen-Stokkem
  • Recevez rapidement des offres des meilleurs prestataires
  • Détaillez votre demande pour de recevoir de meilleures offres
Traitement de l'humidité - Dilsen-Stokkem
 
* 1. Où avez-vous un problème d'humidité?

 
 
 

* 2. Etes-vous propriétaire ou locataire du bâtiment à traiter contre l'humidité?

 
 
 

3. Est-ce un problème d'humidité urgent?

 
 
 


Information complémentaire
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Voulez-vous également recevoir (sans engagements) de l'info sur:
 
 
 
 
 

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!Prénom
Nom
E-mail
Téléphone (GSM)
Vous êtes...
Rue et No.
Code postal
Ville
Pays
 
Déjà enregistré? Cliquez ci-dessous. Mot de passe oublié? Réinscrivez-vous.
Déjà enregistré?Recevez rapidement des devis gratuits: traitement de l'humidité à Dilsen-Stokkem

RégionDemande de devisDescription
Limbourg Vochtbestrijding in de kelder te Beringen Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Staat soms water in, geen lek normaal,opp. 20-30m² groot. Huis van 1953.
Limbourg Vochtbestrijding te Koersel In het begin hadden wij last van vocht in de kelder. Nu staat de kelder droog, maar zijn wij er sinds kort achter gekomen dat het behang los komt. Wij zouden dit zo snel mogelijk willen nakijken.
Limbourg Vochtbestrijding voor een woning in Ham Vooral problemen op het gelijkvloers vooral op de buitenmuren aan de onderkant. Deze problemen zijn reeds enkele jaren aanwezig.
Limbourg Vochtbestrijding te Genk Vocht onderaan de muur van de huiskamer. Op een hoogte van 18 centimeter. Onder de living bevindt zich een kruipkelder. De woning is gebouwd in 1985.
Limbourg Vochtbestrijding te Houthalen-Helchteren Wij hebben een kruipkelder onder de woning. In deze kruipkelder hebben wij last van grondwater. De kruipkelder is ongeveer 100 m².
Limbourg Aanvraag Vochtbestrijding te Bilzen Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping. Vooral de onderkant van de binnenmuren zijn vochtig. Wij zien ook (in de keuken) bruine vlekken door het papier komen (rondom ons raam). Wij zien bulten in het behangpapier en hebben een sterk vermoeden dat dit opstijgend vocht is. Wij zijn tevens ook eigenaars van deze woning.
Limbourg Vochtbestrijding voor een woning in Kesselt-Lanaken Dit is een ouder woning. We hebben sinds kort op binnenmuren tussen badkamer en kleedkamer opstijgend vocht in de muur. Sinds enkele weken problemen. Leidingen zijn op deze plaatsen niet aanwezig.
Limbourg Vochtbestrijding voor een woning in Bree We hebben problemen op een slaapkamer op een eerste verdieping. Nadat we een kachel hebben we weggenomen hebben we in de muur bij de schoorsteen een ventilatie probleem. We hebben dit zelf reeds afgekapt. Reeds enkele maanden aanwezig.
Limbourg Vochtbestrijding voor een woning in Sint Truiden We hebben een vochtprobleem in een keuken. Dit is een bijgebouwd keuken. Vooral aan de onderkant van de muren. Reeds maanden problemen. Dit bijgebouw is van 2003.
Limbourg Vochtbestrijding in de kelder te Hasselt Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van onze prive. Geen lek dat ik weet, we wonen we kort bij kanaal dus grondwater?, ook schimmel. Huis helft onderkelderd, bouwjaar 1956.
Mots clés:

Assainissement batiment  ,  Humidite ascensionnelle  ,  Humidite cave  ,  Humidite maison  ,  Merule  ,  Moisissures  ,  Pieces humides  ,  Traitement cave  ,  Traitement humidite  ,  Traitement humidite murs

Fournisseurs Dilsen-Stokkem
+500 Témoignages!

"Très efficace."

L. Coenen

"Positif. J'utiliserai encore bobex à l'avenir."


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com SA. Tous droits réservés.