Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een Track en trace?

 
 
 
 
 

* 2. Wat voor voertuigen wilt u uitrusten met een Track en trace systeem?

 
 
 
 

* 3. Waarom wenst u een GPS tracking systeem?

 
 
 
 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Track en trace van auto's of andere voertuigen is een handige oplossing voor vele bedrijven en organisaties. Met de GPS-applicatie kan u alle voertuigen in real-time online volgen. U komt tot op de meter te weten waar uw medewerkers zich bevinden. Bovendien kan je snel en handig de historiek van een wagen opvragen. Zo kan u snel te weten komen waar er een pauze is genomen, hoeveel klanten uw werknemer op die dag bezocht heeft en het verbruik van elke wagen afzonderlijk berekenen zonder de auto zelf te moeten controleren.

Een van de meest gebruikte opties van track en trace systemen voor voertuigen is toch wel dat u te weten kan komen welke wagen zich het dichts bij een dringende oproep bevindt. Voertuiglokalisatie van bedrijfswagens komt dan ook steeds vaker voor.

Wilt u ook een track & trace systeem voor uw bedrijfswagens, bestelwagens, vrachtwagens,...? Vul dan onze vragenlijst in en wij zoeken voor u de beste leverancier met de beste track & trace oplossing voor uw vraag.


Een track en trace systeem is iets wat je niet van vandaag op morgen plaatst. Hou daarom rekening met volgende tips voor en tijdens de plaatsing van het systeem.

  • Maak goede afspraken met de werknemers. Vaak hebben zij het gevoel dat u hen gewoon meer wilt controleren. Zet dus duidelijke afspraken op papier en maak duidelijk dat er enkel naar de gegevens van tijdens de werkuren zal gekeken worden. Verduidelijk vooral dat het ook om een diefstalbeveiligingssysteem gaat. Wanneer de wagen gestolen zou worden, kan je hem zeer snel terugvinden. Een goed geïnformeerde werknemer zal ook de voordelen voor zichzelf inzien. Vaak is het voor vertegenwoordigers moeilijk om aan te tonen hoeveel uren ze per dag kloppen. Met een riteregistratiesysteem weet je snel en correct hoeveel uren hij of zij bij welke klant was.
  • Plaats de zender ook in grotere apparaten. Werftoestellen, kranen, graafmachines, betonmolens,... in de bouwsector kost zo'n toestel al gouw handen vol geld. Een bouwwerf staat dan ook vaak vol met dure technische snufjes. Steeds vaker worden dit dan ook gestolen. Je kan natuurlijk dure verzekeringen gaan afsluiten of een bewakingsfirma inhuren en camera's plaatsen. Maar de toestellen uitrusten met een kleine, onzichtbare zender zal veel meer effect hebben. Diefstal is dan nog altijd mogelijk. Maar wanneer u de diefstal opmerkt kan u onmiddellijk aan de politie doorgeven waar de machine zich bevindt.

 

Vergelijk daarom offertes voor track en trace en ontdek de vele voordelen van het systeem voor uw bedrijf.


Deze termen komen al eens voor bij het zoeken naar een track & trace oplossing voor uw bedrijf:

  • Riteregistratie: een duidelijke registratie van welke kilometers waarom gereden worden kan u een beter inzicht geven in uw mobiliteitsplan.
  • Ecologisch rijden: steeds meer bedrijven gebruiken track & trace systemen om ecologisch rijden te stimuleren bij hun werknemers. Met deze systemen kan u via een softwaretoepassing te weten komen hoeveel elke werknemer gemiddeld verbruikt en op welke stukken zijn of haar verbruik hoger ligt.
  • Tijdsregistratie van buitenpersoneel: de tijdsregistratie van het buitenpersoneel was vroeger onmogelijk. Met een track & trace systeem kan je exact te weten komen wanneer je vertegenwoordiger thuis vertrokken is, hoe lang hij bij die ene klant heeft gezeten en hoeveel middagpauze deze vertegenwoordiger juist neemt.

Lijkt één van deze functionaliteiten nuttig voor u? Vergelijk dan verschillende systemen, verschillende merken en verschillende track & trace oplossingen.Voorbeeld leveranciers:
track & trace
in Harelbeke (b-8530)
suivo
traxgo
masternaut
all connects
geotracer
Leveranciers Harelbeke
+500 Getuigenissen!

"De reacties via Bobex zijn heel leerrijk. Leuk om de prijzen te kunnen vergelijken en even le..."

H. Ertrijckx

"Zeer tevreden over Bobex. Mijn problemen waren binnen de maand opgelost."

M. Obbels


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.