Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor track & traceStuur gratis een aanvraag voor track & trace
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers
 

Track & Trace:

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een Track en trace?* 2. Wat voor voertuigen wilt u uitrusten met een Track en trace systeem?


* 3. Waarom wenst u een GPS tracking systeem?Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:


Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 

Track en trace van auto's of andere voertuigen is een handige oplossing voor vele bedrijven en organisaties. Met de GPS-applicatie kan u alle voertuigen in real-time online volgen. U komt tot op de meter te weten waar uw medewerkers zich bevinden. Bovendien kan je snel en handig de historiek van een wagen opvragen. Zo kan u snel te weten komen waar er een pauze is genomen, hoeveel klanten uw werknemer op die dag bezocht heeft en het verbruik van elke wagen afzonderlijk berekenen zonder de auto zelf te moeten controleren.

Een van de meest gebruikte opties van track en trace systemen voor voertuigen is toch wel dat u te weten kan komen welke wagen zich het dichts bij een dringende oproep bevindt. Voertuiglokalisatie van bedrijfswagens komt dan ook steeds vaker voor.

Wilt u ook een track & trace systeem voor uw bedrijfswagens, bestelwagens, vrachtwagens,...? Vul dan onze vragenlijst in en wij zoeken voor u de beste leverancier met de beste track & trace oplossing voor uw vraag.


Een track en trace systeem is iets wat je niet van vandaag op morgen plaatst. Hou daarom rekening met volgende tips voor en tijdens de plaatsing van het systeem.

  • Maak goede afspraken met de werknemers. Vaak hebben zij het gevoel dat u hen gewoon meer wilt controleren. Zet dus duidelijke afspraken op papier en maak duidelijk dat er enkel naar de gegevens van tijdens de werkuren zal gekeken worden. Verduidelijk vooral dat het ook om een diefstalbeveiligingssysteem gaat. Wanneer de wagen gestolen zou worden, kan je hem zeer snel terugvinden. Een goed geïnformeerde werknemer zal ook de voordelen voor zichzelf inzien. Vaak is het voor vertegenwoordigers moeilijk om aan te tonen hoeveel uren ze per dag kloppen. Met een riteregistratiesysteem weet je snel en correct hoeveel uren hij of zij bij welke klant was.
  • Plaats de zender ook in grotere apparaten. Werftoestellen, kranen, graafmachines, betonmolens,... in de bouwsector kost zo'n toestel al gouw handen vol geld. Een bouwwerf staat dan ook vaak vol met dure technische snufjes. Steeds vaker worden dit dan ook gestolen. Je kan natuurlijk dure verzekeringen gaan afsluiten of een bewakingsfirma inhuren en camera's plaatsen. Maar de toestellen uitrusten met een kleine, onzichtbare zender zal veel meer effect hebben. Diefstal is dan nog altijd mogelijk. Maar wanneer u de diefstal opmerkt kan u onmiddellijk aan de politie doorgeven waar de machine zich bevindt.

 

Vergelijk daarom offertes voor track en trace en ontdek de vele voordelen van het systeem voor uw bedrijf.


Deze termen komen al eens voor bij het zoeken naar een track & trace oplossing voor uw bedrijf:

  • Riteregistratie: een duidelijke registratie van welke kilometers waarom gereden worden kan u een beter inzicht geven in uw mobiliteitsplan.
  • Ecologisch rijden: steeds meer bedrijven gebruiken track & trace systemen om ecologisch rijden te stimuleren bij hun werknemers. Met deze systemen kan u via een softwaretoepassing te weten komen hoeveel elke werknemer gemiddeld verbruikt en op welke stukken zijn of haar verbruik hoger ligt.
  • Tijdsregistratie van buitenpersoneel: de tijdsregistratie van het buitenpersoneel was vroeger onmogelijk. Met een track & trace systeem kan je exact te weten komen wanneer je vertegenwoordiger thuis vertrokken is, hoe lang hij bij die ene klant heeft gezeten en hoeveel middagpauze deze vertegenwoordiger juist neemt.

Lijkt één van deze functionaliteiten nuttig voor u? Vergelijk dan verschillende systemen, verschillende merken en verschillende track & trace oplossingen.Ontvang snel meerdere gratis offertes: Track & TraceRegioOfferte aanvraagBeschrijving
Limburg Track & Trace systeem voor een bedrijf in Borgloon We hebben een totaal van 15 voertuigen auto's , bestelwagens, tractoren enz..,; Voertuig bedoeld voor het personeel op te volgen. Momenteel maken we geen gebruik Track & trace systeem.
West-Vlaanderen Track & Trace systeem voor een bedrijf in Jabbeke Nu hebben we een trace en track systeem in drie wagens. Vijf wagens in totaal in eigen beheer. Nu gebruiken we routevission maar door problemen zoeken we nu een nieuwe leverancier.
Antwerpen Track & trace voor een zaak te Lille Ik wens een track & trace systeem voor 2 bestelwagen, gebruik te Belgie. Nu nog geen geen systeem.
West-Vlaanderen Track & Trace voor een bedrijf in Rollegem Dit is voor een wagen; Ik zoek vooral een systeem voor optimalisatie van de facturatie en administratie; Zodat ik altijd een historiek heb van de gereden afstanden en routes.
Antwerpen Track & Trace systeem voor een bedrijf in Wuustwezel We zoeken een Track & Trace systeem voor drie bestelwagens en een gewone personenwagen. Dit is vooral ritregistratie voor de administratie en opvolging van het personeel. Alle wagens in eigen beheer.

Voorbeeld leveranciers:
track & trace
suivo
traxgo
masternaut
all connects
geotracer
Track en Trace - Offertes
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden. Hartelijk dank"

E. Verhaert

"Goede werking, snel en efficiŽnt!"

P. De Keyser


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.